Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

jaz imam na bolha.com
Candy,CT 133
80,00eur

Zdravo,

Kupil sem nov pralni stroj candy EVOGT 10072 D, in sem bil šokiran nad časom pranjem.

-bombaž 90 stopinj + predpranje 2h 54 min
-bombaž 60 stopinj 3h 47 min
-bombaž 40 stopinj 3h 09 min
bombaž 30 stopinj 1h 32min

A je to kej narobe, ker mi ti pere pou dneva eno žehto, pa kao varčn neki, koko varčn če 4ure pere eno žehto.

Hvala in LP

jah, to pa ne vem!
možno jee vse, tudi novi gorenjevi so ekstremno dolgi!
mogoče je opcija garancija-serviser
lp,A

Cveto prosim za pomoč.
imam nov pralni stroj Candy Grand go 146 df 6kg. Ko dam prešito odejo za pralni stroj ne zažene, je možno da za zagon upliva tudi volumen tkanine in ne le teža,odeja je teška 3 kg boben pa zelo polhen.
hvala za odgovor in lep dan

Lojze Postojna

jah to pa ne vem.
sicer ne vem kako stroj zaznava težo!!!!????
probaj zalaufat praznega!!
če je nov-potem garancija in navodila!!!
(Candy-Kranjec-Cerknica-pravi naslov)
Živela OF!!!
lp,A

Pozdravljeni Cveto!

Imam pralni stroj Beko, star nekje 4-5 let. Vedno je delal ok. Zdaj sem se preselila in v novem stanovanju na novo priklopila stroj. Pa ne dela. Problem je v pipi, iz katere gre voda v stroj. Iz pipe voda teče počasi, a teče. Stroj pa je ne načrpa v boben. Je možno da je kaj narobe s strojem? Ali voda do bobna ne pride zato, ker teče premalo in prepočasi?

Hvala!

Naj še povem, da se ob vklopu sliši tisti zvok vode, kot da bo začel črpat, potem pa se samo čudno oglaša – tak tihi brneč zvok se sliši, voda pa ne.

Spet jaz.

Verjetno je res problem v sami pipi, iz katere ne teče dovolj vode.

Smo iz Ljubljane, pa bi rabili vodovodarja za to? Če poznate koga ki hitro in dobro zrihta?

verjetno je problem v pipi(zamašena) in jo je treba zamenjat.
če pipo samostojno odprete(brez priklopa) a teče normal?
če je kaka nova pipca,je možno da se samo napol odpre(zlomljen vzvod za odpiranje)
kolikočasa je pa stroj stal-nepriklopljen!
ja imam enega vodovodarja(jutri že dela)
če vas zanima vam kasnej pustim kontakt!
lp,A

Če pipo samostojno odprem, voda teče čisto počasi. Sprva sploh tekla ni, potem sva ene pol ure obračala tisti navoj, pa zdaj teče če se odpre nekje na sredi. Zasuk v levo ali desno vodo takoj ustavi. Teče pa počasi in malo, ne v močnem curku.

Stroj je bil nepriklopljen 1 teden. Oz. bil je priklopljen ves čas, samo ugasnjen.

Lahko pustite kontakt, to bi prišel jutri (v nedeljo)?

Še nekaj lahko povem v pomoč:

Včeraj sem velikokrat, prevečkrat, sprobavala ali voda teče ali ne. In sem danes preverila brisače v stroju – so mokre. Ne zelo, ampak so mokre. Kar pomeni da voda do stroja pride, a je pride premalo prepočasi, kar stroj zmede in po določene času neha brnet in pač stoji na miru. Pomoje zato, ker je dobil premalo vode, da bi perilo lahko sploh opral.

Tako da je res s pipo problem. 🙁 Če bi se dalo, bi to popravila že danes, ali pa jutri dopoldne?

Še enkrat hvala za pomoč!

prej kot v ponedeljek po moje ne bo šlo!
vprašajte za kakega lokalca,ali pa vprašajte upravnika.
ima ta pipca možnost da se spredaj odvije vijak,in se spuca notranja mrežica?
pripnite slikco ventila.
vseeno pa številka, Janez,041758432.
lp,A

Pripenjam sliko pipe… obračala sva tisto “palčko” ki štrli ven iz vijaka.

Se opravičujem, vidim da je slika obrnjena na glavo!

Ne vem kakšno mrežico mislite? Tam kjer teče voda ven, ni nobene mrežicce/filtra.

aha,vidim
to je starejša pipa(nima mrežice)
pa mislim da je bila naknadno šraufana(ker vidim pri rozeti teflon-pnavadi je preja firnež)-(starejši problem)
jah,lahko se zamenja samo ventil(rumeni del),ali pa kar celo pipo
seveda vodo obvezno zapret na glavnem ali pomožnem ventilu(bi blo pa zanimivo videt kako teče brez pipe-če ni problem že v cevi!?)
lp,A

Včasih je zamašena mrežica, ki se nahaja (če je niste odstranili) na začetku cevi, privite na pipo, ali pa na delu, ki je privit na PS.

Bom jutri videla kako bo, … V stanovanje sem se ravno vselila (pralni stroj je moj), tako da nimam pojma kaj se je prej s pipo dogajalo in ali je problem samo v mrežici ali še čem… Upam, da hitro popravimo.

Hvala za pomoč, bom javila kaj je bilo narobe.

Pozdravljeni

Imam več kot pet let star Gorenjev pralni stroj. Nekaj časa nazaj smo začeli opažati, da med pranjem malo pušča voda, kasneje pa je med nekaterimi pranji včasih smrdelo po zažgani gumi. Včasih smo opazili tudi, da se boben občasno ni vrtel. Včeraj smo ga tako kot vedno prižgali, nastavili program, nato pa se je po 3-4 minutah na ekranu izpisal Error 5, boben se sploh ni vrtel, poleg tega pa je tudi varovalko ”vrglo ven”. Zanima me, če mogoče lahko vsaj približno ocenite, kaj bi lahko narobe s pralnim strojem in kakšno bi bila okvirna cena popravila?
Poznate mogoče koga, ki bi ga lahko priporočili?

Lep pozdrav

po vsej verjetnosti grelec.(do 40,00 eur)
malo me bega ker se boben ne vrti(motor)cena novega cca 100 eur,če sepa ščetke menja pa do 60,00 eur
voda pa po moje priteče iz povratne cevi posode za prašek(je verjetno predrgnena)mal je nerodna za zamenjat(ne bi smel bit velik,oz.odvisno od serviserja)
etis-LJ
malo povprašajte za kakega lokalca,
lp,A

Cveto, daj se mi oglasi na mail [email protected] hvala imam eno vprašanje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close