Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

CVETO – PRALNI STROJ – PROSIM ZA POMOČ

tujek v ohišju črpalke!
previdno odvijte čep črpalke,morda cmokne kaj ven!
lahko pa da je stroj pojedel kak kos perila in se zataknil na izhodu?(manjka kaj od žehte?štangica modrca?)
ko odvijete čep,opazujte kako odteče višek vode!če pljuskne potem je ok, če pa s težavo teče,potem pa je res nekaj še v cevi!
lp,A

Lahko je tudi kuglica iz cevi kad-filter (če jo ima) zašla v boben

Zahvaljujem se vam za odgovor, potrebujem pa seveda še nadaljnja navodila. Kje pridem do čepa črpalke? Je to slučajno tista tanka cevčica zraven filtra, iz katere priteče vedno nekaj vode, če jo odpremo?

lp, m

čep črpalke je spodaj,ponavadi je pokrit z loputo.
razen če imaš Sidex stroj-eni modeli nimajo čepa za črpalko!!!
pripni slikco
lp,A

se pogovarjamo o tem?
če ja, potem ni to, ker voda normalno priteče iz cevke.

mi ne gre slike pripet.
stroj je WA 63131- ima na sprednji strani spodaj loputo za filter, noter pa je še tanka cevčica. tam vem voda teče normalno, ko odstraniš filter pa tudi ni nič videti noter

ok.
potem je to v redu!
ko ste odtranili filter-a je voda ven vdrla,al se je počas vlekla?

najprej sem vodo odtočla skozi cevko (cca 2 deci), šele potem sem odstranila filter. vode pri filtru skoraj ni bilo, le nekaj kaplic.

mal vode not nalijte pa prek filtra vun,mora živahno odtečt

ok, hvala, bom probala in sporočila, kako je šlo. hvala za pomoč. lep večer!

Pozdravljeni!
Mene pa zanima kako sprogramirat programator saj je bil menjan in od takrat pere namesto eno uro dve uri. Pralni stroj je Bosch
Oznaka stroja je E-NR:WAA24162BY/20 FD 8902 100357
Type WIM5

Lp.

jah,to je pa stvar servisa!
poklicat tja, pa naj še enkrat naložijo eprom, seveda če ima to opcijo!
lp,A

Pozdravljeni,

Imam problem glede stroja (whirlpool 6th sense awe 8525).star je cca 3-4 leta, ne vem točno k je sposojen:) po približno 5 minutah se mi stroj ugasne in se mi izpišejo napake FH ali FP. voda ustane v bobnu zato moram dati na izpiranje da gre ven.

Hvala za odgovor in LP

Dejan

potreben je pregled stroja!(motor,grelec,,,)(a se boben kaj vrti do izklopa?)
lp,A

ja

lep pozdrav,jaz pa imam pralni stroj haier 1000,ropotalo je pri centrifugi,v bobnu se je slisalo kot ropot kovine,in zraven brusilo jermen ob boben..star cca 5 let…ne vem ali je kaj hujsega narobe

pregled stroja
(mogoče je kaj not, kaj odlomljeno,ležaji etc)
lp,A

hvala,kot kaze so lezaji…zanima me,ce se mi splaca popravljat…ali je bolje kupiti kar novega..nisem pa ravno pri denarju, lep pozdrav

menjava ležajev za stroj ki ima pvc kad je cca 90-150 eur!
material je cca 25 eur
je pa dela 6-8ur!
Haier-to je neka ameriškega,ki se je prodajalo po nakupovalnih centrih!(po mojem se da dobit kose(semering),ležaji so pa po mojem stadard))
pred menjavo je treba pgl koliko je še motorja,in potem koliko je smiselno…
morda je v tem primeru rešitev nakup novega stroja!
lp,A

hvala za odgovor..ima mogoce kdo rabljen delujoc pralni stroj…ne predrag…lp

New Report

Close