Najdi forum

Pozdrav,

imam eno vprašanje? A kdo mogoče ve kje bi jaz lahko kupila čutarico, “prisrčnico” mislim. V poštev pride Ljubljana ali okolica. Rada bi jo možu kupila za darilo. Veliko hodi v hribe in bi mu zelo prav prišla.

Hvala in lep pozdrav,
Oliva

V Mb imamo trgovino IGLU, tam prodajajo take zadevšne, pa če se ne motim imajo sedež v LJ…na Tržaški ? ne me tepst, če sem mimo pihnil…. LP!

-----------------------------------------------------------

p.s. Tiste za šnops noter nalit pa sem videl v Mb v Hervisu..pa še na večih drugih mestih(pozabil kje vse)…v Duty-ju sem enkrat eno ful dobro kupil.. zdaj sem komaj prebral besedo prisrčnica hehehe LP!

-----------------------------------------------------------

Lovec na Gosposvetski v LJ., LO-RI-BU nasproti Gospodarskega razstavišča..

Lepa hvala,

sem jo že nabavila.

Pozdravček,
Oliva

Oliva, pozdravljena!

Tudi sama bi jo rada nabavla za možička, pa me zanima koliko je velika, kje si kupila in kolikšna je cena.

Sončen pozdravček od Sheile

Živjo,

kupila sem jo potem v BTC-ju, kjer je ena trgovina z darilci. Tam mi je bila ta še najbolj všeč. Je tak lep starinski vzorec na sprednji strani. Drži pa 1,5 dcl, cena 5.000 sit. potem sem pa vzela zraven še majhen lijaček za nalivat noter.(cena 1.600 sit). Ful dober je zgledal vse skupaj. Ja, moj je bil ful navdušen. To se mi zdi luštno darilce za možička.

Lp,
Oliva

Hej, Oliva

Hvala za informacijo.

Pozdrav

Sheila

New Report

Close