Najdi forum

Pozdravljeni,

lani novembra sem ugotovila preko sporočil na mesengerju, da si mož s katerim sva letos skupaj 12 let dopisuje z 14 let mlajšo žensko. Jaz imam 45 let on 44 let. Da mu je pisala ni vedel, da jaz vem, ker sem slučajno bila ob telefonu ko je zapiskal telefon, ko sem drugi dan pogledala v telefon je bilo vse izbrisano, ko sem ga vprašala kdo je to se je izmotaval in lagal, ok na nek način sem verjela, ni mi pa dalo čist miru in sem naročila izpiske telefona in me je skoraj kap ko sem videla, da to ni bilo kar tak, da je izkoristil vsako sekundo, da se je z njo slišal, ob torkih in četrtkih, pa se zaradi narave njegovega dela vidita. Ko sem mu vse pokazala je jokal in me prosil odpuščanja, da ga je samo zavedlo, ker sva se midva oddaljila, da je sedaj konec. Ok, sem mu nekako verjela in smo šli naprej, čeprav on še vedno ni bil isti, fulll se je čutilo v zraku neka napetost, na kar še en šok, s prijatelji so šli popoldan na pivo in pride koma domov, pozabi telefon na postelji in pogledam sporočila, pozabil je izbrisat, v sporočilih pa kako jo ljubi, da ne ve kako bo živel brez nje, da mu je ob njej tako lepo……zadetek točno v srce….v sekundi sem ga zbudila, primazala par šamarov in potem se je odprl, da goji čustva do nje, da sam ne ve kje je, da tudi do mene še vedno nekaj čuti, da ni mogel iti vstran, Ko je prespal mu je bilo takoj žal in me je prosil odpuščanja, da mu naj dam zadnjo priložnost, da se dokaže….Imava tudi sina na katerega je tudi zelo navezan….seveda sem mu rekla naj se pobere in gre, ampak, ker trenutno še dva meseca potrebujem njegovo finančno podporo( se mi zdi, da je to bolj izgovor pri meni ) in ker ga še vedno iskreno ljubim je ostal v hiši, sprva sem spala pri sinu, sedaj že spiva skupaj in sva na zunaj kot da se ni nič zgodilo, doma se seveda pozna, saj se jaz ne morem sprijaznit s tem kaj mi je naredil, ker me je ranil tam kjer sem ga vedno prosila da naj ne. Z njo je prekinil, ker imam jaz sedaj dostop do njegovega FB in mesenger iz telefona ne upa klicati, ker ve da lahko dvignem izpiske , nje ob torkih in četrtkih več ni tam, ne vem, mogoče, je službo pustila, no dela tako samo preko javnih del, ker ona ne bo delala za minimalca ( tako mu je baje rekla ), s tem je tak vse povedala. Res sva se z možem v tem obdobju veliko pogovarjala, odprla teme, ki jih drugače morda ne bi, za kar sem posebej hvaležna, drugače je bil do mene vedno prijazen, spoštljiv, pozoren. No sedaj si želi, da vse popravi, res se trudi na vsakem koraku, je drugačen, tiste napetosti ni več, ker jo je dal ven, je rekel, da tako dolgo več ne bi zmogel, ker so ga vse te laži že obijale, pravi tudi, da telesnega stika nista imela, niti poljuba, v teh pol leta sta se parkrat dobila pred njegovo službo za 10 min in da je tudi ona rekla, da se bosta poljubila ko bo doma končal z menoj. Doma pa je bilo vse po starem ( ko sem prvič izvedela ), še vedno sva bila spolno aktivna, še bolj kot prej, saj je bil vzrok odtujevanja, da sem ga premalo cartala, včasih sva premalo seksala, pa ker sem občasno doma jamrala, da mi ne pomagajo pri čiščenju. V teh letih sva si ustvarila nov dom – hišo, ustvarila sva tudi podjetje, ne gre nam slabo, čeprav on še vedno dela v proizvodnji in ima popoldansko dejavnost. Želim si iti čez to, še vedno ga ljubim pa ta trenutek tega ne znam, v meni je vedno dvom, ko me objame, če je to pristno, če si to res želi ali samo, ker želi, da smo skupaj, da vsega ne izgubi, vesela bi bila, če je bil kdo v podobni situaciji, kako je šel, čez to, vama je dejansko uspelo zgurat in iti čez to, sta se potem še bolj našla, da sta na koncu bila vesela, da je do tega prišlo….vsako mnenje iz lastnih izkušenj bom vesela. Res sem ves čas do odkritja mislila, da imam sanjsko vezo in moža, ki me iskreno ljubi, potem veste, kako na tleh sem. Sedaj se res veliko objemava, poljubljava, sva spolno aktivna, sama želim tudi popravit kar mi je bilo očitano, tudi on se trudi….Želim lepo nedeljo….

Prvič: misliš, da lahko imaš kontrolo nad njegovim telefonom, messengerjem in sporočili. Kakšna težava misliš, da je iti v trgovino, si za 100 eur kupiti drug telefon in za 1 eur sim kartico z drugo številko??

Drugič: osebi, s katero se ni nikoli poljubil in sexal, piše, da jo ljubi in ona njemu enako? Zdaj, če ni ona ultra verna, ampak res ultra verna in se niti poljubljanja ne gre pred poroko, potem te moram razočarati, da ljudje ne govorijo kar nekomu, da jih ljubijo, če nimajo telesnega stika, žal.

Ta tvoj ne samo, da te vara, ti še spretno laže in očitno mu ti verjameš, ker si želiš, da je tista laž res. Zatiskaš si oči pred očitno resnico. Kako dolgo boš še druga violina?

Pri meni je zgodba podobna samo z razliko da midva že sedem let nimava nobenih odnosov.

Živimo še skupaj a si iščem novo partnerko .

Imam dovolj te brezvezne veze star sem 50 let upam da je se kaj lepega življenja pred mano.

Bomo videli stare zveze ne mislim obnavlati ,ker je zadeva s čusti zaključena.

Odgovor na objavo uporabnika
moški692, 19.02.2022 ob 20:34

Pri meni je zgodba podobna samo z razliko da midva že sedem let nimava nobenih odnosov.

Živimo še skupaj a si iščem novo partnerko .

Imam dovolj te brezvezne veze star sem 50 let upam da je se kaj lepega življenja pred mano.

Bomo videli stare zveze ne mislim obnavlati ,ker je zadeva s čusti zaključena.

New Report

Close