Najdi forum

Ja. Je ze bolje.

No mucka a še ni čas za odgovor.
Tale “kasnej” je pa že kr mau douh.

Dej povej že zakaj te tolk zanimajo čustva

Firbčna

Bodisi da zenska, ki ji to tip rece, sodi med kripivske usi in je nanj nenehno tako nalimana, da niti dihati ne more, ne gre stran od njega, nima svojih prijateljev, ne interesov itd. – skratka, on je edino, za kar zivi, od cesar zivi in je enostavno odvisna od njega. Potem je logicno, da to partnerja izcrpava.

Vendar pogosteje to izjavijo ficfirici, ki jim ni kdovekaj do resnega poglabljanja zveze ali pa imajo sami tezave z izkazovanjem custev (saj jih navadno ne cutijo, vsaj ne v enaki meri). Potem ta njegova ugovarjanja kazejo strah pred tem, da se bo ujel, da bo prevec resno… On pa bi rad bolj povrsinsko, brez obveznosti. Vsekakor zoprna pripomba! Custva v pravem partnerstvu ne bi smela biti problem, ampak temelj, zlasti globoka! Prav tako je zazeljeno, da se jih izkazuje. To ni babje cmeranje ali brezvezna romantika, na tem temelji zdrav odnos. Ce se tip boji custev, z njim izgubljas cas.

Se mi tko zdi k da Borisa poznam, pa mal pretirava.

predvidevam da je vse ker ne vem kaj bi lahko se bilo….mogoce mi pa lahko nastejes pa bom videl kaj mi se ostane :)…no dej…za foro mi nastej kaj vse ti lahko moski ponudi….

hehe….. mogoce skrita zelja……

mogoce je pa dobra macka Julija in sprasuje zaradi tega ker rabi novo temo za naslednjo stevilko revije spolnost

Pia ti pa res ne znaš potrpeti. Imaš mogoče sama podobn problem?

Ne ti men z Julijo…:)) Pol bi že mela svojega Romea verjetno, če bi tolk vedal, ane?
No, zdej sem spet doma in lohk preberete, zakaj so me te tvari zanimale…
LP
Mačka

Oh, Irena, ko vsaj ne bi imela prav!!! Tale tvoja druga varianta se mi sliši najbolj možna razlaga…čuti, da se je ujel…pa se noče ujeti, pa se na nek način spet hoče, pa pol ne ve, kaj hoče…
Jest sem stara 26, on pa ene par let mlajši…Sem s tem povedala vse????

Sem ženska in zelo radovedna. Če je potrebno tudi potrpim. Zahvaljujem pa se dobri mački, ki je rešila problem in je držala obljubo in odgovorila zakaj jo zanimajo čustva.
Zakaj pa Imaš ti občutek, da imam podobn problem?
Napiši zakaj se ti tako zdi.
LT

Čustveno izčrpavanje?

Kaj pa če bi za spremembo raje razmišljali po energiji, ki jo dajemo in ki jo prejemamo. Oboje mora biti v ravnovesju, in če ni, se pravi, da samo dajemo, potem nas to izčrpa. Če eden izmed partnerjev preveč navaljuje in drugemu ne da dihat, potem lahko rečemo, da mu črpa energijo. In ker energije ni na pretek, je vse to slabo.

Torej ljudje, ne izčrpavajte svojih aprtnerjev, ne pustite se izčrpavati!

caki a pol se nimas svojega rome al kaj????
**** bo cist navdusen 🙂

Mogoče ga bom pa kle najdla:))
Ha, vidim, da nisem edina, ki je na pustno soboto doma…

a dons je pustna sobota…..hmm…pri nas ni pusta in ni sobot 🙂

ceprou bi bil jaz tut krof…

Mačka, če tipa tvoja čustva obremenjujejo, potem te ne ljubi dovolj, ali pa pri tebi išče ali teši kaj drugege.
Zame ni lepšega kot biti preplavljen z dajanjem in prejemanjem čustev od in do moje drage.

P.S. Pia zadni dve črki mi povesta vse. ENAKO!

Mačka, če tipa tvoja čustva obremenjujejo, potem te ne ljubi dovolj, ali pa pri tebi išče ali teši kaj drugege.
Zame ni lepšega kot biti preplavljen z dajanjem in prejemanjem čustev od in do moje drage.

P.S. Pia zadni dve črki mi povesta vse. ENAKO!

Punce smo tako ali drugače vse čustvene, nekatere bolj, druge manj.Tudi moški so, čeprav prevečkrat svojo čustvenost skušajo skriti za sliko frajerja in jebača…A to je normalno.Kljub temu pa se sprašujem:
zakaj se moški tako pogosto bojijo pokazati in priznati čustva?Je res vse samo stvar moškega ponosa (ego)?

Moški težje izražamo čustva, ker smo tako vzgojeni (fantki pa ja ne jokajo..). Mislim pa, da pri čustveno zrelih osebah ne more biti kake bistvene razlike v čustvovanju in izražanju čustev med moškimi in ženskami.

Ja mogoče drži. Zakaj skrivamo čustva? Preprosto iz življenski izkušenj vem, da kadar sem izrazil čustva, sem bil žrtev posmeha, pomilovanja in sem izpadel vse prej kot moški. Zato je vredno zatreti čustva, da ohraniš dostojanstvo, moč, da dokažeš, da si moški. Jokamo pa takrat, ko nas nihče ne vidi in tega ne ve. Blagor moškim, ki lahko svojo bolečino pokažejo – izjočejo. Jaz tega že dolgo ne zmorem več…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close