Najdi forum

a si ti mal obseden z njo….

Pa name ne pozabte…sem tud Štajerc 🙂

🙂 to ti lahko pade na misel ob njegovih odgovorih…

Ko boš res zaljubljen se ti bo zgodilo. Takrat šele začnejo delovati čustva. Če je zraven še razum je to čidovito.

Mislim oz. vem, da kadar si zaljubljen (res zaljubljen) ti razum ne dela.

Lej to je vprasanje……

///////////////////////////////////////////////
Vprašanje velja tudi za tipe: ste bili kdaj z dekletom, ki je hotela več, kot ste ji lahko dali (na področju čustev)?
///////////////////////////////////////////////

Moja ni nikoli hotela vec kot sem ji lahko ponudil….skratka, dal sem ji vse kar je potrebovala…..in pol mi nakladas da bom o tem kaj vedu ko bom zaljubljen…..SMRKLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj pa tebi dogaja, Edvin??

kar se tiče smrkle – bil bi presneto presenečen
kar pa se tiče – dal sem vse – ali si strašno samovšečen in zelo zadovoljen s seboj da ne znaš ugotoviti da nikoli ni vse, verjetno jo nisi nikoli vprašal tega oz. kaj si želi

Isto problem kot ga opisuje dobra mačka, sem zasledila tudi v forumu SPOLNOST.COM. Kaže, da ženske res veliko damo na čustva.

ne samo ženske, tudi moški. učasih še preveč

Ja kaj pa name?

Očitno smo tu skoraj sami štajerci… 🙂

Ne niti slučajno!

Veš pa nikoln ne! Kaj pa če sem jaz njen tip!!!!!

Ha ha!

Zdej pa gonte firbce!

Heh, nisi.

Če te ima nekdo resnično rad se mi zdi zelo čudno, da bi ga čustveno izžemala z izkazovanjem svoje ljubezni ali obratno (da jo on izkazuje tebi) Izkazovanje čustev je zelo pomembno pri dveh , ki si nekaj pomenta.
Mislim, da so tudi fantje čustveni (verjetno manj od žensk) in občudujem tiste, ki znajo to tud povedat in pokazat. Zelo sem vesela, če mi fant pokaže kolk mu pomenm. To je zame duševna hrana, ki mora bit. Ljubezen je tako še lepša in vez trdnejša. Zato je čustva treba gojit in negovat.
Drugače pa je, če čustva prihajajo samo iz ene strani. Takrat pa vrjetn res obremenjuješ osebo, ki ti ni več sposobna izkazovat svojih čustev.

Nisi njen tip, si pa postal njen velik obozevalec in njena beseda je zate zakon, kar poziras jih in hlastas za novimi…tako je opazit no…

Še neki
Zej bi biu pa že čs, da poveš zakaj te to zanima

LP Firbčna

Ja, tudi meni se tako zdi. Ostale smo kar malo favš. (solze)

Pia Ljubim te!

No Tinca, nič jokat… vse tu gor ste fajn punce, lepo vas je brat in sploh… Se že smejčkaš vidim… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close