ČUSTVA
Punce, a vam je kdaj že kakšen tip rekel, da ste preveč čustvene in da ga “čustvenbo izčrpavate, izžemate”???
Vprašanje velja tudi za tipe: ste bili kdaj z dekletom, ki je hotela več, kot ste ji lahko dali (na področju čustev)?
Zakaj o tem sprašujem pa kasneje…
Lep dan
Zasvojenka tega foruma z ogromnim računom za internet
Maca
Meni to partner včasih očita, ampak samo v tistih dneh – ženske sigurno veste katerih – ko sem extra občutljiva in me vsaka stvar prizadene. Drugače pa mi tega ne očita, ker nisem nevem kako čustvena in posladkana ženska, ampak rada stojim na realnih tleh. Saj veste, nisem ena tistih, ki gleda limonade in potem pričakuje čustvene izbruhe od svojega moža.
Zelo rad imam čustvene ženske, ki znajo pokazati svoja čustva, ne glede na situacijo. Lepa je ženska, ki to zna pokazati, ker je izvirna.
Jaka
Jaz sem sigurno na samem vrhu čustvenosti. Včasih bi se najraje kar po glavi, pa kaj ko iz svoje kože ne morem. Do sedaj sem doživela samo enkrat, da mi je neki frajer rekel (z skrivljeno grimaso na obrazu): Veš, ko te nisem osebno poznal, sem mislil, da si takšna hladna, nečustvena ženska. Sedaj pa vidim kakšna si. Sama čustva so te. Ti si pa res preveč čustvena.
In takrat, dragi moji, takrat sem prvič v življenju z grozo na obrazu pomislila: Ma sranje. Da je to lahko tako zelo negativno! Ja, do sedaj pojma nisem imela.
Ne da bi moja kdaj jamrala, čustev ji pač ni treba skrivati!
A ko ga pa na kak druga način izžemaš in izčrpavaš mu je pa všeč,capinu!
Lep dan!
ojla maca!
Ej tu na tem forumu je pa tolko tvojih odgovorov in vprašanj, da se kar zdi da si plačana zato, da tu štrene mešaš! Kaj še sploh delaš razen tega da non-stop seksaš in se tu meniš? Ne me narobe razumet, to ni graja al pa šimfanje, samo se sprašujem od kod ti čas in pa dnar za telefonski račun!
Cuj štajerc, moj rojak. Ti se kar lepo zase in za svoje račune brigaj in pusti dobro mačko pri miru. Saj tud jaz non-stop čepim na netu, pa je čisto moj problem, koliko stane. Mogoče pa imajo nekateri internet v službi, a ne?
joj se opravičujem če sem prizadel tvojo nežno dušco!
samo ne se jokat začet!
Daj ga no ne srat. A veš mojo nežno dušco ljudje (za katere mi je mar) obožujejo. Kaj pa tvojo nečimrnost?
bom rajši nehal,da mi neboš postavla kake psihološke diagnoze in bom potem ki še bolj zakompleksan! Veš prvotno pismo ni blo postavljeno tebi ampak dobri mački! Kdo se potem vtika v tuje zadeve, ki jih nič ne brigajo?
Sicer pa to je forum in poanta le tega je da se brigamo za druge itd. a, ne?
Če kdo nebi hoto da se o njem meni, ne bi bil tukaj in ne bi dajal svojih izjav, s katerimi se zopet vtika v tuje zadeve! Pa mamo začaran krog! Adijo gdč.Tina!
P.S.: Tudi mene ljudje obožujejo!
Verjamem. Ker si tudi meni postal takoj všeč. Daj štajerc, potem pa usekaj kakšno pametno.
zakopljema bojno sekiro?
Ma ja. Kaj veš. Mogoče si bova še kdaj s kakšnim pametnim nasvetom pomagala. Sicer pa: štajerci moramo držati skupaj.
Hej, meni pa fant pravi, da sem premalo čustvena, da sem preveč trda. Kaj češ, sto ljudi sto čudi.
P.s. kar se tvojega pisanja tiče pa kar nadaljuj, je lepo tvoje prispevke brat.
Pozdrav, Tia
A ni dobr, da vsaj nekdo sodeluje nonstop v naših debatah, saj lahko tudi ti, recimo tako kot se pogovarjaš,z razliko da napišeš na list, če si naprimer eno uro gor.
Tipkej na list eno uro pa boš videl kolk boš napisal, vsak dan eno uro pa lahko čez eno leto izdaš osebni dnevnik g. Štajerca
jaka
Vsemu temu skupaj se pridružuje še Allure, ki je tut štayerc. :)))
S tako punco, ki bi mi kaj takega rekla, nisem bil nikoli. Vsaka mi je še rekla, da takšnega na mestu fanta še ni srečala (pa se nočem hvaliti). Posebej opažam, da, ne samo puncam, ampak tudi večini ostalim, dost fali to, da ga nekdo posluša, da mu daš vedeti, da je nekaj posebnega zate ali zase, neko vrednost. Pa naj bo to ali punca ali pa prijatelj.
Keep it up with good topics Kitty 😉
V odgovoru se omejujem le na prvotno vprasanje –
odgovarjam kot moski – zgodilo se mi je celo nasprotno,
da sem bil v odnosih (tudi spoznavanju in navezovanju
tesnejsih stikov) veckrat jaz tisti, ki je pokazal svoja custva
na globlji in drugacen nacin kot dekleta.
Kaksne so bile nato njihove reakcije ? V glavnem zme-
denost, niso vedele kako naj se vedejo – reagirajo, bilo
jim je zelo nerodno (ne glede, za kaksno obliko izkazo-
vanja custev je slo – ljubezensko pismo, darilo, drugacno
pozornost).
Kar bi pa lahko rekel na splosno pa je, da je tezko vzdrze-
vati odnos, kjer je en partner precej custven, drugi pa
dokaj neobcutljiv in popolnoma racionalen. Racionalnost je
ze potrebna, vendar brez custev ljubezni pac ni.
hmmm…men se nic od vprasanega se ni zgodil….ne vem pa kaj bi lahko bilo to..nekaj vec…hmmm
stari-štajerc!
Ej, če maš kej čez maco povedat, je bla zato odprta posebi tema, pa si malo preber, kaj si folk o njej misli!
Potem, ko boš pa to storil, pa pejd in preber njene pretekle odgovore in nasvete in se kej pametnega nauč!!!!!!!!!!
Pa lep dan!
Forum je zaprt za komentiranje.