Najdi forum

Prosim za kako mnenje:

zaljubljena sem v nekaj mlajšega fanta…področje čustev je zame popolnoma nepoznano področje in trenutno niti nisem sigurna ali ga že vidim v pravi luči ali sem še “zaslepljena”…On mi sicer čustva vrača na trenutke,ima pa zelo močna nihanja,a v sebi čutim,da me ima rad,a da še ni pripravljen na kaj resnejšega in da potrebuje čas…po tem,ko sva bila 3 mes 8h na dan stalno skupaj in se je razvila močna čustvena povezanost,je sedaj čas,ko sva malo “ločena” in se vidiva le za kako minuto na dan…to nama sicer obema koristi,da malo zadihava,ker je so obema čustva postala precej obremenjujoča(njega preplavijo tako močno,da je skoraj nevzdržno in ne ve kaj naj s tem in zato “pobegne”)…pojavlja se mi veliko vprašanj:
-dolgo sem se bala,kaj naj,ko ne bom tako močno čutila te ljubezni in ko ne bom imela možnost tega negovati oz izkazovati-je možno,da čustva zaradi tega že po kratkem času zbledijo?
-poleg tega sem se močno navezala nanj in če ga ne vidim oz ker trenutno nisva toliko skupaj,se bojim,da bi ga lahko izgubila oz da bi se čustva ohladila-je to možno? Ali je to le znak zaljubljenosti in ne še prave ljubezni?
-3 mes sem se vsakodnevno zelo trudila za ta odnos in vložila vso svojo energijo,a sem spoznala,da sem naredila,kar sem lahko in da sedaj lahko samo čakam,a se po drugi strani malo bojim,da če ne bom naredila ničesar več,da bo odnosa kar konec…
Zavedam se,da me je pred kratkim prizadel in da niti ne vem kje trenutno sva midva v odnosu,ker mu ni do komunikacije o tem in zato ne vem kaj naj s to navezanostjo-kako naj ga izpustim in neham “trpinčit” samo sebe? Ker sem obupana,Izbiram skrajnosti in se prepričujem,da me sploh nima rad(čeprav mi srce pravi,da me ima in da je še upanje)in da je bila to,da nekaj čuti,samo moja iluzija in si v sebi podiram vse upanje,ker drugače ne vem,kako naj najdem tisto svobodo,da se bom res lahko prepustila in naj čas pokaže svoje…Je tu res le problem navezanosti? Res sedaj manj razmišljam o njem in čustva niti niso tako obremenjujoča,a me srce še vedno vleče k njemu in se bojim,da bi bila razočarana in zato si v glavi ustvarjam najslabšo možno rešitev…

Obdobje začetne zaljubljenosti, ko ne vidimo (še) prave slike zaradi intenzivnih čustev…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On te ima na vrvici. Zato ne čutiš svobode. Ja si zaljubljena zelo zelo.

New Report

Close