čudno vedenje
No vsekakor vem, da imam en problem, pa bi se ga zelo rada rešila in to s svojo pomočjo, najraje preko kakšne literature, ali pa preko kakšne skupine z istimi problemi, upam, da poznate te probleme in da mi boste znali svetovati. V glavnem sem full družabno dekle, vedno v središču pozornosti vedno glavna, to ko sem v družbi, ko sem doma sem pa čisto navadno mirno dekle. Vsi me poznajo kot eno šov mejkerko, pa vsi imajo precej dobro mnenje o meni pa zelo radi so v moji družbi, ker jim res ni nikoli dolgčas. No ko sem sama sem pa na čase totalno zafrustrirana, kar meša se mi, malo brskam po preteklosti, pa se sekiram za stvari, ki naj bi bile že zdavnaj pokopane, pa sem ugotovila, da mogoče temu ni ravno tako ( bivši fant me je namreč po sedmih letih pusti) od takrat naprej sem full ranljiva pa čeprav sem stara že 28 let pa bi morala imeti že precej trdo kožo. No v glavnem pred kratkim sem spoznala nekega fanta in se z njim zapletla v razmerje. Nekaj časa sem se obremenjevala z njegovo velikostjo, saj sem jaz od njega kar precej večja, potem pa sem nekako prišla, do zaklujčka da to niti pod razno ni pomembno. No nakar sva se nekega večera pogovarjala in mi je rekel, da če ne bi bila tisto noč skupaj sigurno sedaj ne bi bila, ker on še ni pozabil bivše. No jaz sem takoj full prizadeta, ker jaz nisem tista number one, pa čeprav mi potem pove, da bi mi moral to povedati z drugimi besedami. No tale moj fant je full simpatičen pa full dober, res je pošten, ampak jaz mu kar ne morem zaupat, vrjetno zaradi prejšnega razmerja. Pa me zanima kako naj mu zaupam? Ko sva bila pred kratkim na dopustu je v disku plesal čist z vsemi bejbami pa vse je pregledal, mene je to full prizadel, on pa mi trdi, da če bi kej hotu, da se zihr nebi tako obnašal. No in sedaj sem jaz full ljubosumna, jaz bi ga imela samo zase, jaz mislim samo nanj in skoz samo čakam kdaj bo zazvonil telefon oz. kdaj bom dobila kakšen e-mail. Pa vem, da tako početje ni pravilno pa me zanima ali sem obsedena z razmerjem ali kako vi imenujete tovrstne težave. Najbolj presenetljivo pa je da se z vsemi full dober zastopim, z mojimi fanti pa se vedno prepiram, prav iščem, pa vrtam dokler nisem malo bolj zadovoljna z odgovorom, se pravi da nerada sklepam kompromise. No full bi rada to moje vedenje spremenila, ker vem da ni pravilno, ker se hočem spremeniti, ker hočem normalno živeti in si ne komplicirati življenja. Prosim pomagajte
Darja,
prvo vprašanje, zakaj si vedno v špici, zakaj si vedno ta glavna.? Zato ker ti želiš tako ali ker drugi želijo, da je tako?
Veš to se dve zelo različni zadevi in imajo zelo različen rezultat. Mogoče pa ti nisi to kar si, mogoče pa se pretvarjaš zaradi drugih. Ne vem kakšni so odgovori, ampak vedno bodi to kar si in zaradi tega ker tako misliš. Ni važno kaj fantu poveš, kako reagiraš, samo da si taka kot si. In poveš tako in narediš tako kot ti misliš, da je najbolj prav.
če pa počneš stvari zaradi navade, zato ker so potem drugi zadovoljni, potem pa nisi poštena do sebe. In ta del te vedno obremenjuje, saj te večina pozna kot tisto, česar v resnici nisi.
predvsem sem ti to povedal, da se zamisliš nad sabo, ali veš kaj v živlejnju spoh želiš in kaj v življenju ti sploh pomeni. Kakšni so tvoji cilji, predvsem mislim, da moraš spoznati sebe.
primož
Jaz ti predlagam, da greš sedajle, ko je pravi čas za to, na en prijeten, dolg dopust, pa čeravno na kakšno turistično kmetijo.
Prepusti se toku, pozabi na skrbi in se vlij v okolje, naj te pokrije jutranja rosa, petje ptic naj te prbuja, spat pa hodi v smehu, veselju in prijetni družbi ljudi, ki te bodo obkrožali.Verjemi povsod se bo našla družba zate.
A edini pogoj je, da greš SAMA.Odpotuj, odtrgaj se iz tega morečega okolja, ugasni telefon, odklopi tv in časopise, odklopi, tega tvojega, premisli, začrtaj si cilje v življenju, z njim ali brez njega.Če že sedaj išče in ovohava vse ostale psice v krdelu, oprosti izrazu, bo verjetno to počel tudi v bodoče.
In takrat boš odletela kakor knof od gat, za njegovo dobrobit.
Ko prideš nazaj, spočita, sproščena in nafilana energije…………..boš videla, boš videla vse v drugačni luči.Le žret se ne smeš zaradi takega bizgeca,kot ga imaš sedaj.