Najdi forum

Spoštovani !
Star sem 25 let in imam zelo čuden primer,ki se pojavi čisto vsako jutro
ko se zbudim.Začne pa se takole; v grlu začutim tujek kot da bi imel nekaj v grlu
in strašno me tičši v glavi ter precejšna zmedenost ,ki se stopnjuje do te mere ,da ko prispem v službo komaj vem po kateri cesti sem se pripeljal,roke se mi tresejo,
imam potne in hkrati mrtve (mrzle) počasi ne čutim več ustnjic pritisk v ušesih
mi narašča in kdaj kar nekaj poka,imam občasne težave z vidom (kakšna zvezdica) tako da sem ob koncu službe že čisto na “psu”.To se mi dogaja vsak
dan.Težave se malo umirijo po petih pivih,ki so obvezni,da ne čutim več toliko
ščipanja v grlu-žrelu.Ne najdem več izhoda iz mor ki se mi dogajajo.Imel sem tudi na trenutke neritmično delovanje srca in bolečine za njim,ki pa so več ali manj izginile po uporabi tablet Xanax.Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem !!

Spoštovani Simon,
svoje stanje bi bolje poimenovali “čudežno” kot pa čudno, saj je pravi čudež, da imate po kombinaciji “petih piv” in tablet Xanax tako malo težav.Xanax spada med sredstva zoper strah, ki se z alkoholon namreč ne smejo istočasno jemati,ker njegov učinek pomnožijo če pa z njimi samimi pretiravate, lahko sprožijo celo zasvojenost.Pet piv dnevno je ne glede na vašo mladost zanesljiva pot v alkoholizem, jutranje tresenje rok ,ki ga omenjate pa eden njegovih prvih znakov.Obiskati bo treba psihiatra, po možnosti alkohologa.

New Report

Close