Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje cudno pocutje

cudno pocutje

Lepo pozdravljeni. Pred enim mesecem sem dozivela cuden napad, ki je udaril kot strela z jasnega. Imela sem mravljince in mraz po celem telesu, oblival me je hladen pot. Po tem je sledila slabost z skoraj omedlevico. Po tem napadu mi je postalo vroce. To se je pojavljalo celo noc. Po tem je bil dva dni mir in je spet udarilo. Sla sem k zdravniku in ni ugodovin nic posebnega. Opravila sem ekg, uz srca, gastroskopijo, krvne preiskave in vse je bilo bp scitnica je bila TSH 5,28. Od teh napadov dalje je moje pocutje znic. Imam cuden pritisk v vrtu predvsem za usesi, ki se siri v glavo, tezka plujca, bolj se mi poznajo zile, v rokah nimam moci. Boli me v predelu rame in loptice. Imam obcutek polnega zelodca, prebava nimam vredu. Narocena sem se na ginekoloski pregled. Ali je to lahko povezano z hormoni ali kaj drugega. Trenutno jemljem concor cor 2,25 zjutraj. Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Glede na mejno zvišan TSH je možno, da gre za blago (latentno) hipotirozo. Priporočam opraviti pregled pri tirologu. Sicer je vzrok za slabo počutje verjetno skati drugje.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close