Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje cudno pocutje

cudno pocutje

Lepo pozdravljeni. Pred enim mesecem sem ponoci dozivela cuden napad. Okrog polnoci sem se odpravila spat in je udarilo kot strela z jasnega. Cutila sem mravljince in mraz po celem telesu, roke so bile cisto sibke, oblival me je hladen pot. Po tem je sledila slabost z skoraj omedlevico. To se je fogajalo celo noc. Potem je bilo dva dni mir in je spet udarilo tokrat popoldan tako da nisem mogla v sluzbo. Odsla sem do zdravnika in ni ugotovil nonbene posebnosti. Opravila sem ekg, uz srca, gastroskopijo, krvno preiskavo in je bilo vse bp (scitnica TSH 5,28). Narocena sem se na ginekoloski pregled. Od teh napadov je moje pocutje zanic. Dosti sem utrujena, slabo spim, vcasih bi kar poletela, vcasih sem cisto na tleh. Pogosto me obhaja cudna slabost in imam obcutek polnega zelodca. Prebava se mi je malo poslabsala. Imam tudi cuden pritisk v vratu in glavi predvsem za usesi. Ali je mozno da gre za kaksne hormonske motne ali tezave z scitnico ker zaenkrat telesnega vzroka niso odkrili. Hvala za odgovor.

New Report

Close