Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma čudni simptomi

čudni simptomi

Pozdravljeni
moje težava oziroma težave trajajo dve leti in sicer od poroda dalje. Najprej me je bolela večinoma leva roka,kot bi me trgalo v njej. Potem se je razširila bolečina na rame,roke-bolj kot bolečina občutek musklfibra. Zdaj pa me bolijo občasno tudi sklepi na rokah in kolena in sicer me špikne v kolenu in neha.Nato v gležnju in neha. Poleg tega moram ponoči spati na hrbtu,čim ležim na boku in s tem na roki,se zbudim zaradi bolečin.Občsano se pojavijo tudi mravljinci v dlaneh.
Pri zdravniku še nisem bila,sem pa bila pri kiropraktiku in na akopunkturi,kjer so mi omenili revmo.
Zanima me,če se pri revmi lahko tako seli bolečina in ali lahko samo špika,oziroma zapeče v sklepih..rada bi samoplačniško opravila pregled krvi ,da vidim če gre za revmo. kaj točno moram dati pogledat.
Hvala

naj še dodam da ne opažam,da bi mi sklepi zatekali.

Pozdravljena! Nisem prej opazila tvoje teme,vendar,ko sem prebirala tvoj post,je bilo,kot bi opisovala moje težave. Koliko si stara? Jaz jih imam 35. Si že opravila katere preiskave? Škoda,da se ne oglasi kdo z izkušnjami na to tematiko… Tako malo informacij imam iz prve roke,pa še te so tako….nezanesljive….

malibu barbie….
stara sem34.

Sem bila te dni pri iridiologu,sem mislila da bom dobila kako pametno informacijo kaj mi je,pa je rekel da je to vse nevroza( ker imam tudi težave z napenjanjem in občasnim bolečinam v trebuhu)oziroma živčnega izvora,da potrebujem psihologa.
Jaz temu ravno ne verjamem,sploh zato,ker so se težave začele po porodu,ko sem bila na porodniški,čisto neobremenjena. Razmišljam če bi se vseeno pri osebnem zdravniku naročila za pregled krvi.

Kelina! Jaz nimam drugih težav, Nimam težav z živci,tako,da mislim,da težave niso od tukaj! Prepričana sem,da težave z živci ne povzročijo rdečine in otekline v sklepih! 🙂 Ja,vse preradi bi naši zdravniki dopovedovali,da si bolečine domišljamo in jih v resnici ni. ti le pri zdravniku opravi pregled krvi,boš najbolj sigurno izvedela kaj te matra… Želim ti,da ti povejo,da NI revma! 😉

jaz pa nimam niti oteklih sklepov,niti rdečine. Zadnje čase me boli tudi v križu in hrbtenici. Danes me recimo trga po roki.od zapestja do komolca….
Sem pa zasledila da tudi če dam pregledat kri, lahko pokaže da ni revma,čeprav morda je .
mah…

New Report

Close