Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca čudni občutki po telesu

čudni občutki po telesu

Pred dobrim tednom dni me je malo zakuhalo, dobil sem vročino in rahel prehlad. Vse skupaj se je uredilo v dveh dneh in takrat sem že vstal s postelje.
Se mi pa od takrat dogaja nekaj čudnega, kar težko opišem. Po telesu, predvsem po prsih in po delu trebuha dobivam neke vrste mravljince ali nekaj temu podobnega. Niso ravno tisti klasični mravljinci, kot jih poznamo, je pa zelo čuden občutek in to gre tako daleč, da se moram popraskat ali poprijet za tisti del telesa, kar je zelo moteče. Kot da se v telesu oz. na koži dogaja nekaj nenavadnega. Vizualno na koži ni nobene spremembe, ti tako imenovani mravljinci pa kar ne izginejo.
Ali veste kaj bi to lahko bilo?

Spoštovani!
Žal si vaše težave ne predstavljam najbolje in na osnovi opisa nanj ne vem odgovora.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Težko to opišem, povem pa lahko, da se stvar čuti kot nekakšna srbečica, kot da bi bila moja koža na nekaj občutljiva (kar se mi še nikoli prej ni zgodilo), vendar na koži ni vidno popolnoma nič, nobenih sprememb. Mogoče bi to lahko opisal kot občutek, ko se preveč posončim in potem peče koža, vendar je ta moja bolečina manjša in ni toliko bolečina, kot je moteče, dogaja pa se na področju prsi in trebuha. Poudarjam pa, da na koži ni nobenih vizualnih sledi.

Malo ugibam…morda je samo preobčutljivost na dražljaje, še v povezavi z prebolelim prehladom. Ne pripisujem tega konkretnejši bolezni in predvidevam, da bo samo od sebe prešlo.
Lep pozdrav!

Torej menite, da bi to lahko kmalu izginilo samo od sebe?

Predvidevam, da bo. Lep pozdrav!

V kolikem času bi po vašem moralo to izginiti?
Ker še kar naprej ne kaže nič bolje… prehlajen pa več nisem že nekaj časa.

Glede na to, da vse moje pisanje o tej temi temelji bolj na ugibanju kot pa prepričanju, predlagam da se oglasite do vašega zdravnika, kjer bo laže odkriti, kje se skriva problem!
Lep pozdrav!

New Report

Close