Najdi forum

Čudni občutki

Spoštovani!

Star sem 31 let in lani oktobra sem imel mr križa in je bilo vse v redu. Takrat sem imel hude bolečine v križu.
Zdaj pa imam en drug problem. Parkrat sem zaspal na kavču na boku in ko sem se zbudil sem imel občutek, kot da imam električne šoke v nogah, ki izhajajo iz ritnice. Ta občutek je tak, da kot da se nabira ena napetost in moram nogo namerno premikat, ker če je ne bom, bo kar trznila. In to se dogaja zdaj vedno, ko ležim. Ko sedim in hodim, je v redu. Pred tremi dnevi se mi je pa začelo še dogajati, da imam občutek kot da imam v glavici penisa še nekaj kapljiv urina, čeprav ni ničesar notri. Ali pa dobim občutek kot da so spodnjice mokre in hladne, pa niso.
Kaj naj naredim? Bojim se da je zdrs ploščice, čeprav je bilo lani vse ok na MR in nisem nič takega počel. Ali pa je piriformis sindrom, samo tam so bolj bolečine, jaz pa nimam bolečin. Opazil sem tudi, da če mi partnerica masira ritniuce, da ko pritisne na te mišice, da potem pride do normalnih občutkov.
Kaj naj naredim?

Lp

Spoštovani!
Svetujem vam, da opravite kontrolni MR ledvene hrbtenice in eventuelno še EMG spodnjih okončin in medeničnega dna. Če bo MR negativen, pa pregled pri nevrologu.
Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close