Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Čudna tekatura kože

Čudna tekatura kože

Pozdravljeni,

stara sem 20 in nikoli prej nisem imea težav s kožo, od časa do časa se je pojavil kakšen mozolječek, a to je bilo tudi vse. Pred dobrimi 14 dnevi sem na spodnjem delu levega lica opazila čudno teksturo kože. Ne bi rekla, da gre za anke, saj so pikice zelo majhne, a spominjajo na majcene mozoljčke niso pa večje od milimetra. Takšno teksturo imam tudi po čelu in celi desni strani obraza. Dva ta majhna mozoljčka sem si poskusila stisniti in iz niju je prišla bela snov, na koži pa je ostala rdečica. Moja koža je zelo občutljiva in nagnjena k rdečici, zato na njej uporabljam zelo nežne izdelke iste že nekaj let, ker nočem, da bi mi koža na kakšen izdelek slabo odreagira. Nikoli nisem imela podobnih težav in ne vem kako naj ustrezno ukrepam, saj me trenutni stanje moje kože zelo moti in slabo vpliva na mojo samozavest.

Hvala za odgovore!

Pozdrav!

Velikokrat so prehodne težave v zvezi s hormonskimi motnjami, kar je le kratek čas. Seveda pa ne morem presoditi ali gre za vnetje, akne ali kaj drugega.

Počakajte, če se ne umirja pa obisk pri osebnem zdravniku.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close