Najdi forum

Vsem skupaj lep pozdrav, po dolgem času prebiranja sem se odločila, da še sama zaupam svoje težave, ker sama ne vem več, kje sem..
Ne vem niti, kako bi začela, v moji glavi je ogromna zmeda. Stara sem 23 let, sem v zadnjem letniku študija, ki me na trenutke veseli, spet drugič sem popolnoma brez volje in bi najraje zbežala na drug konec sveta, samo da bi bila brez obveznosti. In takšno je nasploh moje življenje. Neprestano niham..dvigam se v nebo, v naslednjem trenutku sem na tleh in se mi zdi vse popolnoma brez smisla. Nevem kdaj se je to začelo; spomnem se, da sem kot otrok, ker me je mama okregala, grozila, da bom skočila skozi okno. Pri 15ih letih sta se moja starša ločila, to je bilo zame najbolj mučno obdobje, čisto možno, da sem takrat postala “čudna”, čeprav sem ločitev sprejela in ko se je oče odselil, sem čutila veliko olajšanje. Vem pa, da sem se takrat zaprla vase, saj v prijateljicah nisem našla opore, ko sem jo potrebovala. Ampak to je druga stvar. Danes je moje življenje ena sama zmeda; navidezno sem mirna, pridna, delovna in uspešna punca, a v meni vre. Vedno sem imela probleme sama s sabo, ki jih nisem nobenemu zaupala. Tako zelo sem razdvojena, da ne vem več, kdo sem. Danes sem vredu, sem si všeč, jutri bom čisto nasprotje, tatalno nesamozavesta in na tleh. Moje ljubezensko življenje je preslikava vsega skupaj; 4 leta sem imela partnerja, proti koncu te zveze sem spoznala 20 let starejšega moškega, s katerim sva 2 leti v zvezi, polni vzponov in padcev. Prevarala sem ga. Še sama ne vem zakaj. In to ne enkrat. bilo je večkrat, on ve za enkrat. Imam ga rada, res, čeprav se verjetno zdi obratno, ampak res ga imam rada, obenem sem močno razdvojena, zmedena. tudi partner je opazil in velikokrat se skregava zaradi tega, ker v minuti spremenim razpoloženje. V trenutku sem na dnu, jočem, takrat bi najraje zavila s ceste. imam ga rada, a znancem, ki me tako “bye the way” vprašajo po življenju, rečem, da sem samska. Nevem zakaj ne upam priznati, da sm v zvezi, da imam nekoga rada. Mogoče zaradi razlike v letih? Zelo si želim otroka in skupnega življenja z njim. On seveda noče. Razumljivo, glede na to, da sem ga prevarala.. Skoraj leto dni je od tega, a še vedno mi meče pod nos. poleg tega ima on otroka iz prejšnjega zakona. totalno sem zmešana.
Ne morem več naprej. še posebej zadnje mesece se počutim obupno. Tudi moja teža niha, v enemu mesecu shujšam 5 kil, naslednji mesec pa samo žrem, dobesedno pojem vse kar vidim, tako da pridobim nazaj vse in še kaj več. Totalno sem na dnu. Hodim redno na vsa predavanja, delam vsak dan, zato da bi imela kaj zase, potem pa neumnica posodim polovico plače “prijatelju”, ki se me sedaj izogiba, ne oglaša na tel. , skratka denarja mi ni dal nazaj in to me še dodatno ubija, ne morem zaspat ponoči, ne morem verjet da sem bila tako neumna, mučim se, utrujena sm od vsega, od dela, od vsega, potem pa posodla denar…najraje bi se ubila ker sem tako naivna, neumna..vsak dan komaj čakam da pridem domov, da sm sama, da lahko jočem, norim, dam ven vso to bolečino..že leta in leta me vse tako boli, včasih bi najraje izginila, zbežala…ne vidim nobenega smisla v tem življenju. no, na trenutke se mi zdi lepo in smiselno, ampak hitro padem v temo in se ne vidim ven.
zavedam se, da je moje pisanje zmedeno, vseeno pa upam, da je kdo prebral do konca in da mi bo znal/-a svetovat, ker sama ne vem kako si pomagat, mogoče pa bi potrebovala strokovno pomoč……
lep pozdrav, tay23

Ne znam ti pomagat,sem se oglasila ,ker ti ni nihče odpisal.
Želim ti ,da končno spregledaš ,da si ena tok fajna punca ,da si zaslužiš veliko lepega .
Samozavesti ti manjka,ne zaupaš vase in posledice se kažejo na ta način ,ki ga opisuješ.
ne sekiraj se veliko …zaupaj ,da bo vse še dobro

Spoštovana tay23,

zadnje čase imam zelo natrpan urnik, zato sem šele sedaj prebral kar si napisala.
Bom povedal tako..naše življenje in naša osebnost je seštevek naše preteklosti …Predvsem naša družina in okolje določita naš značaj, razmišljanje, odzivanje in na splošno prepričanja s katerimi si razlagamo realnost in občutke, ki jih doživljamo.
Sicer smo vsi podvrženi nihanju počutja, vendar je pomembno to, kako se na to odzivamo. Ker sta tvoja starša imela precej težav sama s sabo, nista bila sposobna tebi nuditi opore in s tem dajati občutka ljubezni in sprejetosti tudi takrat, ko si bila slabe volje in si potrebovala, da ti nekdo prisluhne. Ker s strani staršev ni bilo primernega odziva, si se zaprla vase, saj si si ustvarila mnenje, da nima smisla. Zato so se občutki začeli v tebi kopičiti in vsi ti negativni občutki, kot so žalost..jeza…ob dnevih, ko si šibka, kar privrejo na plan ter te tako še dodatno spravijo v obup.
Jaz mislim ,da bi bilo bolje, če poiščeš strokovno pomoč. Lahko tudi pri kakšnem društvu, saj rabiš nekoga, ki ti bo prisluhnil ter ti tako dal vedeti, da so vsi tvoji občutki smiselni in imajo nek razlog.
Priporočam ti še, da ne obsojaš sama sebe in poskušaš razumeti, zakaj si takšna, kakršna pač si.
Sploh nisi tako čudna, kot misliš, da bi morala biti. Pač nisi imela sreče in tvoji starši niso bili sposobni ustvariti prijetnega družinskega okolja in zato, ga sedaj tudi sama ne znaš, saj ti nihče ni pokazal kako to gre.
Sedaj je na tebi naloga, da to ozavestiš in se naučiš kako v svoje življenje vnesti srečo in zadovoljstvo ter občutek sprejemanja tudi slabih občutkov.
Lahko začneš pri knjigah…internetu…strokovnjakih za pomoč v stiski…Možnosti je precej…samo ne obsojat sebe, pa bo veliko bolje…

Robi.

Spoštovana tay
Slučajno sem odprl to stran in z zanimanjem prebral s kakšnimi težavami se ubadaš in slučajno vem,kako se lahko teh težav za vedno znebiš.Odpri internet in v Google vpiši Metoda EFT in potem poišči EFT priročnik,ki je preveden iz angleščine in si tam lahko vse prebereš in se hitro naučiš uporabljati to metodo za odpravljanje tvojih težav.To metodo je odkril Gary Craig leta 1995 in jo brezplačno dal na internet .To metodo so prvotno razvili,da bi z njo nadgradili psihoterapijo in v tem popolnoma uspeli saj so skrajšali trajanje terapije iz mesecev ali let na ure ali celo minute saj so ameriške vojake z vietnamskim sidromom ozdravili v nekaj minutah,čeprav tega prej niso uspeli v nekaj desetletjih.Ko so zdravili duševne bolezni so ugotovili,da hkrati prihaja do temeljitih telesnih ozdravitev(izboljšal se je vid,glavobol in bolečine v želodcu in križu se odpravijo v minuti ali dveh) Ta metoda dosega rezultate tudi tam,kjer uradna medicina dvigne roke.Metoda EFT nima stranskih učinkov ni kirurških posegov,ni igel ni kemikalij ali tablet je neboleča in enostavna za uporabo in potrebujemo samo delček običajnega časa.Ta metoda je v bistvu nadgradnja akupunkture in akupresure.Z to metodo lahko shujšete,se ozdravite zasvojenosti od alkohola,mamil in cigaret, pomaga tudi pri športnih dosežkih in pri učenju oziroma študiju in še in še.
Jaz sem to metodo odkril pred letom in pol in jo seveda začel uporabljati najprej na sebi in ko sem ugotovil,da neverjetno deluje (poškodaval sem si ramo pri igranju tenisa in za to poškodbo sem prej za ozdravitev potreboval minimalno pol leta in sedaj sem z to metodo pozdravil v 3 dnevih) sem jo posredoval sorodnikom in znancem.Napisal sem skrajšan povzetek ( EFT priročnika-86 strani) na 14 straneh in to razdelil ali poslal po E-mailu približno 150 ljudem in vsi so mi potrdili ,da odlično deluje.Zanimivo pri tem pa je,da v metodo ni potrebno verjeti,ker deluje tudi pri tistih,ki v to ne verjamejo.To metodo poučuje po Sjoveniji ga. Pika Rajnar,ki je tudi priročnik prevedla iz angleščine in je brezplačno dan na uporabo vsem .Tukaj bom prilepil izjave dveh hvaležnih >njenih učenk Meni je rešila življenje, imela sem en kup težav , depresija anksioznost, panika..mislila, sem da so za vse to krivihormoni.. saj sprožlo mi je vse to…in sem zbolela za vsemi temi težavami… uglavnem brez pomirjeval, antidepresivov..sem se pozdravila…Pa je bilo že zelo hudo
Tako da Preštudirajte EFT , res pomaga..in to zelo hitro! Srečno vsem
lp Erika Res, tapkanje je zakon! Ko sem imela izredno hud napad senenega nahoda, in sem že posegla po tabletah, (prejšnja leta sem ga premagovala zelo uspešno s pitjem večjih količin vode, letos pa je bilo prehudo…), na neki spletni strani o tapkanju vidim kako deluje tudi pri alergijah. “Seveda” si rečem in naslednje jutro že uspešno pretapkam. V petih minutah sem si že opomogla in nič več mi ni teklo iz nosu in oči. To sem ponavljala cel teden, vsako jutro. In deluuuujeee!!! Nič več papcanja claritinov….Hvala!
————————————–
Tukaj še video spot praktični prikaz Metode EFT
http://www.rtvslo.si/play/rokovi-uroki/ava2.23456998/
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
—————————————-
Ker je tega na internetu ogromno si med drugim oglej ti dve strani
http://www.eft.si/clanki.htm
http://www.sabinasilc.com/mojiclanki.htm
Tay upam,da boš še kdaj odprla to stran in si s to metodo odpravila tvoje težava.To metodo bi morali poznati vsi ljudje na zemeljski obli saj tapkanje je zakon
Lp. Jože

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close