Najdi forum

Pozdravljeni ga. Veronika. Imam problem, pa saj ne vem več če lahko temu rečem problem. Mogoče imam psihično težavo. Sklepam da se bo večini napisano zdelo bolano, noro…samo jaz ne glede na to funkcioniram normalno. Torej imam fanta že 5 let, imava se zelo rada. Nikoli ni bil do mene zloben, izkazuje mi pozornost, tudi pri seksu mu zelo veliko pomeni, če uživam. In sedaj pridemo k mojemu “problemu”. edina fantazija, ki me vzburja, edino o čemer razmišljam ko mi fant nudi užitek, ali ko si ga občasno sama je…varanje. Pa ne katerokoli varanje. Vzburja me fantazija, da je moj fant z nekim drugim privlačnim dekletom. Pa ne samo spolni akt, v glavi si predstavljam vse okoliščine, da je fantazija popolna. npr.: kako sva v klubu, on zagleda privlačno dekle, jo pogleduje za mojim hrbtom, potem meni reče, da gre na stranišče, ubistvu pa gre za njo, kjer imata divji seks…vem sliši se noro. vzburja me občutek, kako ga nekdo drug tako privlači, da me prevara in v temu uživa. Kar pa je najbolj ironično pri celi zadevi pa je to, da je moj fant ravno obratna oseba. Človek, ki je pošten, iskren, varanja ne odobrava…z ničemer mi ne daje povoda, da imam take fantazije. Ubistvu je v mojih fantazijah on samo vizualno enak, drugače je karakterno v njih nesramen, podel…vse obratno, kot v resnici. Grozno je, ker si to predstavljam tudi med samim odnosom znjim…nekoč sem malo preveč spila in mu stvar omenila, bolj na šaljiv način. Pa je bil tako vidno zgrožen nad celo idejo, da sem zadevo takoj zanikala oziroma spremenila v neslan vic. Spet drugič sem k nama v posteljo pripeljala mojo prijateljico. Nekako sem ju pirsilila, da sta bila skupaj, jaz pa sem opazovala (v igri je bilo veliko alkohola). Ko se je zadeva končala in sva ostala sama sem bila pa zelo ljubusumna in sem ga napadala, čeprav je dejansko sledil mojim ukazom. Tudi sam v zadevi vidno ni užival in mi kasneje rekel, da tega ne bi več počel. Mene pa misel na ta dogodek, po eni strani jezi in dela ljubusumno, po drugi strani pa me noro vzburja…sem čisto zmešana? Bom sploh lahko kdaj skom delila te fantazije? Veliko sem razmišljala iz kje to prihaja in ena od možnih razlag je lahko, da iz obdibja odraščanja. Ko mi je bilo 15let sem bila noro zaljubljena v fanta. Skupaj sva bila skoraj 1 leto in nisva imela spolnih odnosov, saj sva se zmenila da počakava do polnoletnosti.. Potem pa sem izvedela, da ima ob meni že dolgo časa drugo punco. starejšo, s katero divje seksa…takrat me je vse to zlomilo, saj se je fant po razkritju do mene obnašal grozno, pošiljala sta mi celo posnetke kako seksata. Bila sem še nedolžna mala punčka, ki so se ji sanje o ljubezni totalno razblinile, dolgo časa sem potrebovala, da sem se pobrala. Kasneje sem imela drugega fanta s katerim sem izgubila nedolžnost, ampak se je tudi ta zgodba klavrno končala. No in ko sem začela z sedanjim fantom, so se mi začele pojavlati te nore fantazije. Mislite da je to povezano s tem, da sem ravno v obdobju odraščanja, spoznavanja sebe in spolnosti, doživela to hudo prevaro? prosim povejte mi svoje mnenje. Ena od možnih teorij bi bila, da me mogoče v neki nori skriti podzavesti privlačijo ženske. Saj so v mojih fantazijah njihove pojave vedno zelo definirane…čeprav dejansko nikoli nisem gledala na ženske na ta način in doživim orgazem v skesu z moškim….ah kako je odleglo prvič delit z nekom to, pa čeprav je samo moj računalnik 🙂 Najlepša hvala za vse odgovore.

New Report

Close