čudna reč
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje. Otrok je star eno leto. Tri mesece po porodu sem začela jemati kont. tablete cerazette. Jemala sem jih do otrokovega 11 meseca starosti,takrat sem namreč nehala dojiti. Moram povedati, da so bile krvavitve zelo neredne. Od začetka na15, potem 19, enkrat na 7 dni, skratka vse je bilo zmešano. Sedaj mi je ginekologinja predpisala femoden, te tablete sem jemala že pred nosečnostjo. S cerazette sem prekinila in takoj naprej začela jesti femoden, brez prekinitve. Sedaj se mi pa zdi čudno, ker 44 dni nisem dobila menstruacije.Kaj bi lahko bilo narobe? Femoden jem 12 dni. Je možno, da dobim po 21 dneh jemanja, v času sedem dnevnega premora? Kaj pa če še takrat ne dobim, kaj naj potem naredim?
Hvala za odg. sissya
Pravilno ste prešli na druge KT, krvavitve še ni, ker še niste porabila tablice Femodena do konca, prišla bo v pavzi.
Če vseeno ne bo krvavitve preverite ali ste noseča, pri negativnem testu nadaljujete po shemi s Femodenom, do krvavitve pa ni prišlo zaradi zelo tanke sluznice v maternici.