Čudna menstruacija
pozdravljeni 🙂
na začetku meseca junija sem imela nezaščiten spolni odnos(drugače prakticiram odnose s kondomom) in sicer pred ciklusom.
kasneje v mesecu sem dobila menstruacijo(13.6.), ki je trajala 4 dni(kot ponavadi, tudi močna je bila).
v tem mesecu sem dobila menstruacijo tudi na izračunan datum(10.7.).zmotilo me je edino, ker je trajala samo dva dni(bila je zelo močna), potem en dan nič in potem 4. dan zopet malo.2 dni po 4.dnevu sem imela čuden rjav izcedek.
tudi belega toka pred menstuacijo nisem imela(ponavadi ga imam).
nezaščiten spolni odnos sem imela edino na začetku junija, naprej pa vedno s kondomom..
ali obstaja možnost, da sem noseča?
še to, s koncem meseca junija sem začela z drastično dieto/nič sladkorja, nič testenin, nič mleka in mlečnih izdelkov itd./ v bistu sem spremenila način prehranjevanja.
ali lahko dieta vpliva na menstruacijo?
hvala za odgovor.
lp
lidija
Spremembe življenskega sloga, stresi , napori, spremembe okolja lahko vplivajo na potek ciklusa. Ta je lahko krajši ali daljši, sama menstrualna krvavitev pa je pri daljšem trajanju ciklusa lahko močnejša in daljša kot ponavadi.
Dilemo ali ste noseča ali ne najhitreje rešite z nosečnostnim testom, dobite ga v lekarnah. Najverjetneje bo test negativen.