ČUDEŽNE ROKE
V primeru, da menite, da nekdo zlorablja temo, mi to prosim javite na ZS.
Gospa Saša Debevec iz Ananta Centra ima čudežne roke. Preverjeno!!! Je pa tudi res, da se je 20 let takega zdravljenja, ki je že tisočletja znano in uporabljeno, učila! Tako, da če ima kdo težave, naj malo pogugla in jo poišče. Samo po enem obisku mi je odpravila migrene pa še kup ostalih težav. Sem neizmerno srečna in hvaležna, da sem jo našla!
Draga moja, imam končana dva faksa, finančno sem preskrbljena, nimam psihičnih težav. Torej niti približno ne spadam v tvojo “skupino”, gojišča bolezni. Vendar kljub temu jaz in moja družina občasno hodimo na bioenergijo v Grosuplje.
Če si sama imela slabe izkušnje v življenju z bioenergijo, potem ni potrebno zadevo posploševati. G. Šušnjara je velik Človek, profesionalen, otroci ga obožujejo. Glede placeba pa sploh nebi izgubljala besed, dovolj je pogledati kakšno znanstveno preverjanje.[/quote]
‘V resnici pa’ ima v glavnem prav. Vendar me za zanima kako ločiš bolečine, ki izhajajo iz čustev in tiste, ki ne? Npr. vsi imamo obrabljene hrustance v hrbtu, vendar naj samo po sebi to nebi bolelo. Kaj pa zlomljen/ raztrgan ali pa obrabljen hrustanec v kolenu? Če je komu kaj znano o čem govorim, javite..
no pa sem tudi sama spoznala in preiskusila bioenergijo. Na začetku mi je bilo malo čudno, ker nisem navajena takšnega načina zdravljenja, ampak kasneje mi je bilo kul. K njemu sem šla zaradi vse slabšega stanja – imam diagnozo MS. Moram priznati, da se mi je stanje precej izboljšalo, predvsem kar se tiče dvojnega vida in zanašanja, noge pa so še vedno precej težke. Jaz osebno sem zelo zadovoljna, glede na to, da je to bila šele prva terapija. Pogovarjala sem se še z ostalimi ljudmi, ki so bili tam in večina je bila zadovoljna, en gospod iz italije pa se je celo razjokal od sreče. Taka je bila moja izkušnja
Pravzaprav to ni nobena skrivnost niti nič čudežnega. Sama sem opravila bioenergetski tečaj pri Z.Dumančiču in smo se najprej naučili tega. Gre za ”trik”, da se pacient sprosti in zaupa in potem lahko delaš naprej. Ko pravim trik, ne mislim na nobeno čarodejstvo, namen tega ni zdravljenje.
Sicer se sama ne ukvarjam z bioenergijo, toda ker je družinski član hudo zbolel sva šla k Dumančiču. Njemu je pomagal, da se je postavil na noge (ne, ni ozdravel, toda veliko mu je pomagalo), jaz sem pa ugotovila zakaj stvar deluje.
Osebno priporočam. Ni nateg. Jasno, da nekaterim bolj pomaga, drugim manj, ni ga pa junaka, ki se ne bi bolje počutil. Če se terapije ponavljajo, pa so lahko rezultati presenetljivi.
Vsi učenci Z.Dumančiča delajo po istem principu – ne plačuješ. Daš, če želiš in kolikor lahko.
že 35 let bolujem za juvenilnim poliartritisom,Pred 3 leti pa sem hudo zbolela na pljučih.Zdravniki na Golniku so dali roke stran saj bi me smrti rešila samo presaditev pluč.Ker pa sem bila zaradi dolge in težke bolezni psihično in fizično preveč uničena mi niso mogli narediti tega posega.
Mi je pa ena sila od zgoraj prišepnila naj obiščem Aleša Ogrin ki mi bo pomagal.Prišel je k meni saj jaz sem bila tako slaba da niti hoditi nisem mogla.
On mi je dobisedno rešil življenje saj sem sedaj res veliko boljša.Še zdravniki so brez besed nad mojim izboljšanjem.
Aleš je res pravi človek.Ni denarja da bi mu poplačala kar je naredil zame saj me je rešil smrti.
HVALA TI ALEŠ!