Najdi forum

Stara sem 39 let, diagnoza MS. Bila sem tik pred tem, da skoraj nisem več mogla hoditi. Gospod Šušnjara me je rešil, da nisem pristala na vozičku.

Matejka

Gospod Šušnjara ima številko, ki je objavljena na netu, neprestano zasedeno in ga ne morem priklicati. A ima morda kdo še kakšno drugo številko

Zanimivo je brati,kako nekdo sam sebi odgovarja na probleme,ki si jih je sam izmislil.

V primeru, da menite, da nekdo zlorablja temo, mi to prosim javite na ZS.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Zanima me, če zdravilec Šušnjara lahko pomaga tudi pri zdravljenju problemov psihičnih motenj oziroma bolezni – torej gre za deloma za področje psihiatrije. Ali iama kdo tovrstne izkušnje z zdravilcem iz Grosuplega?

NASLEDNJI TEDEN SEM NAROČENA NA BIOENERGIJO V GROSUPLJU. KOMAJ ČAKAM, DA VIDIM ČE JE RES TOK DOBER, KOT STE SE NEKATERI RAZPISALI. SE JAVIM

Gospa Saša Debevec iz Ananta Centra ima čudežne roke. Preverjeno!!! Je pa tudi res, da se je 20 let takega zdravljenja, ki je že tisočletja znano in uporabljeno, učila! Tako, da če ima kdo težave, naj malo pogugla in jo poišče. Samo po enem obisku mi je odpravila migrene pa še kup ostalih težav. Sem neizmerno srečna in hvaležna, da sem jo našla!

Hahaha …. ŠUŠNJARA……………. ima že ta prav priimek……….

Draga moja, imam končana dva faksa, finančno sem preskrbljena, nimam psihičnih težav. Torej niti približno ne spadam v tvojo “skupino”, gojišča bolezni. Vendar kljub temu jaz in moja družina občasno hodimo na bioenergijo v Grosuplje.
Če si sama imela slabe izkušnje v življenju z bioenergijo, potem ni potrebno zadevo posploševati. G. Šušnjara je velik Človek, profesionalen, otroci ga obožujejo. Glede placeba pa sploh nebi izgubljala besed, dovolj je pogledati kakšno znanstveno preverjanje.[/quote]

‘V resnici pa’ ima v glavnem prav. Vendar me za zanima kako ločiš bolečine, ki izhajajo iz čustev in tiste, ki ne? Npr. vsi imamo obrabljene hrustance v hrbtu, vendar naj samo po sebi to nebi bolelo. Kaj pa zlomljen/ raztrgan ali pa obrabljen hrustanec v kolenu? Če je komu kaj znano o čem govorim, javite..

Oj Nika 889, upam, da se res javiš, ker me zanima kako bo pri tebi. Jaz sem že bila pri g. Željku na bioenergiji pred meseci zaradi več težav, pa ni pozitivne spremembe nikjer. Ne vem, jaz mu več ne verjamem, da je res tako sposoben.

no pa sem tudi sama spoznala in preiskusila bioenergijo. Na začetku mi je bilo malo čudno, ker nisem navajena takšnega načina zdravljenja, ampak kasneje mi je bilo kul. K njemu sem šla zaradi vse slabšega stanja – imam diagnozo MS. Moram priznati, da se mi je stanje precej izboljšalo, predvsem kar se tiče dvojnega vida in zanašanja, noge pa so še vedno precej težke. Jaz osebno sem zelo zadovoljna, glede na to, da je to bila šele prva terapija. Pogovarjala sem se še z ostalimi ljudmi, ki so bili tam in večina je bila zadovoljna, en gospod iz italije pa se je celo razjokal od sreče. Taka je bila moja izkušnja

Nika 889, jaz bi te samo vprašala, če mi lahko poveš, koliko si plačala g. Šušnjara za 4 terapije?? Tudi sama se imam namen naročit pri njemu, pa me zanima, koliko računa sedaj?? Še vedno 120€?

pred letom in pol sem hodila s sinom k bioenergetiku Smiljaniču, on mi je zaračunal 330EUR,kar se mi je zdelo kr dosti

bila bi vesela,če bi mi kdo znal pojasniti kaj se dogaja. Namreč ko je fanta bolel komolec,sem ga jaz držala približno 15 minut, potem pa je bolečina enostavno izginila???????

Tudi jaz sem imela podobno izkušnjo,pa si ne znam logično razložiti,kaj se je zgodilo, me pa te stvari zelo zanimajo

Bioenergetik, ki se pojavlja na TV, in ki polaga roke je gospod Zdenko Domančič. Res je dober, z njegovo metodo se zdravimo tudi v moji družini.

Pravzaprav to ni nobena skrivnost niti nič čudežnega. Sama sem opravila bioenergetski tečaj pri Z.Dumančiču in smo se najprej naučili tega. Gre za ”trik”, da se pacient sprosti in zaupa in potem lahko delaš naprej. Ko pravim trik, ne mislim na nobeno čarodejstvo, namen tega ni zdravljenje.
Sicer se sama ne ukvarjam z bioenergijo, toda ker je družinski član hudo zbolel sva šla k Dumančiču. Njemu je pomagal, da se je postavil na noge (ne, ni ozdravel, toda veliko mu je pomagalo), jaz sem pa ugotovila zakaj stvar deluje.

Osebno priporočam. Ni nateg. Jasno, da nekaterim bolj pomaga, drugim manj, ni ga pa junaka, ki se ne bi bolje počutil. Če se terapije ponavljajo, pa so lahko rezultati presenetljivi.

Vsi učenci Z.Dumančiča delajo po istem principu – ne plačuješ. Daš, če želiš in kolikor lahko.

Imam vprašanje za mojega moža. Že več kot eno leto ne spi več kot 2 uri na noč, čeprav golta tablete za spanje. Odločila sva se da poskusiva z bioenergetikom Šušnjara.
Zanima pa me, če ima kdo že izkušnjo z njim glede nespečnosti.

Obupana žena

@nespi

Pomagalo bo! Zagotovo! In po potrebi večkrat ponoviti! Terapije po Domančiču vedno pomagajo. Kar pogumno naprej!

že 35 let bolujem za juvenilnim poliartritisom,Pred 3 leti pa sem hudo zbolela na pljučih.Zdravniki na Golniku so dali roke stran saj bi me smrti rešila samo presaditev pluč.Ker pa sem bila zaradi dolge in težke bolezni psihično in fizično preveč uničena mi niso mogli narediti tega posega.
Mi je pa ena sila od zgoraj prišepnila naj obiščem Aleša Ogrin ki mi bo pomagal.Prišel je k meni saj jaz sem bila tako slaba da niti hoditi nisem mogla.
On mi je dobisedno rešil življenje saj sem sedaj res veliko boljša.Še zdravniki so brez besed nad mojim izboljšanjem.
Aleš je res pravi človek.Ni denarja da bi mu poplačala kar je naredil zame saj me je rešil smrti.
HVALA TI ALEŠ!

New Report

Close