Najdi forum

To je taka moč, da jo je z besedami nemogoče opisati. Nebi vedela, če se da to kje drugje probati ali videti, razen na terapijah

Med pogovorom na kavici, mi je g. Šušnjara dejal, da se moč te bioenergije najbolj pokaže med samo bioterapijo. Ta energija tako močno ojača naš imunski sistem, da so rezultati zdravljenja vidni že prvi ali drugi dan.

Mene pa zanima, če je ob prihodu na terapijo v skupini potrebno navesti razlog kje pa kaj te boli ali zadošča le prisotnost? Predvsem me to zanima iz razloga, če terapevt zdravi tudi psihične motnje (primer: depresijo) in podobno.

Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč in odgovor 🙂

Ne vem, če sem glih najbolj najbolj primerna za odgovarjanje, ampak se bom potrudila.
Vse, ki smo bili na terapiji, je prvi dan vprašal kakšno težavo imamo. Mislim, da samo prisotnost v prostoru ni dovolj, ker je vsem posamezno delal terapijo.
Po razlagi g. Šušnjara, pride do bolezni zaradi pomanjkanja bioenergije v telesu. Po tem sklepam, da enako velja tudi za npr. depresijo ali kakšno psihično motnjo, saj ravno takrat rečemo, da smo čist brez energije.

Lepe praznike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelo sem vesela, da sem odprla temo, ki zanima mnoge. Z vašo pomočjo sem stopila v kontakt z g. Šušnjara in zato sem vam iskreno hvaležna. Naročila sem se na terapijo v januarju. Če je res tako dober bioenergetik, vam sporočim, ko končam terapijo.

Še enkrat hvala vsem,
Joži

Se strinjam s tabo, da je odlična tema.

Gospod Šušnjara zaračunava in sicer 120 E za 4 terapije. Izda potrdilo o plačilu.
Zanima me, ali menite, da je to preveč ali premalo. Posamezna terapija traja cca 15 minut.
Pri nas enemu družinskemu članu ni mogel pomagati…

Meni se cena sploh ne zdi previsoka, prej nasprotno, ker terapija traja ves čas, ko si pri njemu v prostoru.
Na terapijo sem peljala tudi mojo hči zaradi alergij in moram reči, da se ji je koža po treh terapijah zelo popravila. Za otroke g. Šušnjara nima cene, ampak se sam odločiš kolikor želiš, kar se mi zdi zelo pošteno in hvalevredno.

meni se to zdi veliko, ker naj bi domančičevi učenci zaračunavali samo uporabo prostora, ostalo je nagrada in je stvar posameznika.

morda pokličite še kakega od njegovih učencev

v lj delata tudi

duško praštalo 041-734-939
franc lorger 041-274-966

Bioenergetiko kot komplementarno obliko zdravljenja sprejemam, vendar tudi meni terapija Šušnjare ni pomagala. Pri nekem drugem bioenergetiku iz Ljubljane je bilo precej bolje, pa še cena je bila neprimerno nižja. 120 Eur je nesramno visoka cena, še posebno za te hude čase! Podjetja eden za drugim propadajo, ljudje so na cesti ali na minimalni plači. 120 Eur je četrtina minimalne plače, oprostite.

se strinjam s tabo popolnoma. ta metoda naj bi bila dostopna vsem in plačala naj bi se res samo uporaba prostora, ker terapevt pač plačuje najemnino….
in v adamič centru v grosupljem najemnine za tisti prostor ni več kot 500€ na mesec, tako, da 30€ plačila prostora za en dan je pa res preveč. sploh pa, ker gre za terapije, ki jih je treba ponavljati in na koncu recimo še daš nagrado v kuverto….

zelo neprijetno sem presenečena nad to informacijo.

Eni bi radi dobro terapijo, plačali pa bi malo ali pa še to ne.

Meni je g. Šušnjara ogromno pomagal in se mi zdi čisto normalno, da ima ceno za terapijo. Slišala sem, da imajo nekateri terapevti tak način, da plačaš za najem prostora, pol pa še kuverto z denarjem (brez računa…). Meni tak način ni všeč, ker nikoli ne veš ali si dal preveč ali premalo. Tako pa točno veš koliko stane terapija. Če ti je pa predrago, si pa poiščeš drugega terapevta, ki je cenejši in upaš, da je dober.
Jaz ostajam pri mojem terapevtu v Grosuplju!

v skladu z metodo domančič to ni ok.
seveda pa vsak hodi kamor mu paše in plača kar se mu zdi.

po metodi domančič naj bi pacienti plačevali najem prostora, nagrada je prostovoljna iz česar sledi – dobri terapevti delajo dalje, slabi (ki ne dobijo veliko nagrad) enostavno nehajo delat iz česar sledi, da ostanejo dobri

in 120€ je torej fiksno plačilo za storitev za katero ni rečeno, da bo opravljena v zadovoljstvo pacienta – iz tega vidika se mi ne zdi ok.

tukaj je riziko za oba – terapevt nekaj že dela, torej je vložil delo, pacient pa ni nujno, da bo dobil pomoč. plačilo najema prostora je torej fer – terapevt dobi toliko, da ni delal zastonj, pacient je pač tvegal, ostali del denarja je pač stvar uspeha terapevta

Tisti ki težko živi, je s svojim življenjem vsaj nezadovoljen če ne že razočaran. Pa naj gre za finančne težave ali pa psihične (neuspeh, osamljenost). To stanje duha pa je idealno gojišče za vsemogoče bolezni.
Taki običajno tudi najbolj verjamejo v čudeže. Saj zato pa so nesrečni ker ne pogruntajo, da so samo oni tisti, ki lahko bistveno spremenijo svoje življenje, ne pa nekdo od zunaj.

Ker je takih ljudi vse več, je teren odprt za vsemogoče čudodelnike, ki z veliko vnemo obdelujejo to plodno njivo – predvsem v svojo korist. Poznam kar nekaj “naternjencev” (prevsem gre za ženske), ki so v terapijah uspeše, vendar le toliko časa, kolikor zdrži psihološki placebo efekt. Namesto streznitve si ponovno najdejo novega čudodelnika z novim, a žal kratkotrajnim placebom. In tako iz dneva v dan, iz leta v leto. Zaradi tega je denarja še manj, stiska še večja, s tem pa tudi težave. In je krog zaključen.

Žal ga ni junaka, ki bi takim odprl oči. Njihova usoda je, da se prepuščajo šarlatanom. Tako ej od nekdaj bilo in za vedno bo.

v resnici pa…..

je nekaj resnice v tem kar si napisal, imaš pa tudi nekaj znanstvenih raziskav na strani, ki sem jo prilepila, tako da si morda še to pogledaš. nikoli nima nobena medalja samo ene plati

Ko je imel moj sin 6 let, sem ga začela voziti na terapijo h g. Šušnjara. Diagnoza luskavica, celo telo je bilo v luskah in živih ranah. Sedaj je star skoraj 7 let, njegova koža pa je odlična, na nekaterih delih je samo še malo rdečkasta.

On ne ve, kaj je placebo in šarlatanstvo, če pa je to placebo in šarlatanstvo, pa naj bo.

Draga moja, imam končana dva faksa, finančno sem preskrbljena, nimam psihičnih težav. Torej niti približno ne spadam v tvojo “skupino”, gojišča bolezni. Vendar kljub temu jaz in moja družina občasno hodimo na bioenergijo v Grosuplje.
Če si sama imela slabe izkušnje v življenju z bioenergijo, potem ni potrebno zadevo posploševati. G. Šušnjara je velik Človek, profesionalen, otroci ga obožujejo. Glede placeba pa sploh nebi izgubljala besed, dovolj je pogledati kakšno znanstveno preverjanje.

Dragi moji!
Obstajata samo dve vrsti terapije: dobra in slaba. Vsekakor je dobra tista, ki ti pomaga.
Zame je najbolj pomembno, da mi je bioterapija pri g. Šušjara zelo pomagala, vse ostalo je nepomembno.

Pa lep večer vsem!

ne obstaja dobra in slaba terapija, določeni terapevti se ne ujamejo z določenimi ljudmi. torej kar je za nekoga dobro, za nekoga lahko ni dobro.

lepo, da hvalite svojega terapevta, vendar bi se bilo pred tem potrebno spoznati s to metodo, da lahko pišeš kaj takega

Danes sem končala terapijo v Grosupljem. Moram priznati, da sem presrečna, ker sem z vašo pomočjo našla pravega terapevta.
V ponedeljek, ko smo pričeli s terapijo, sem zaradi hudih bolečin v križu komaj hodila. Vsak dan mi je bilo boljše, danes pa skoraj ne čutim več bolečine, ki me je matrala zadnjih devet mesecev.
Vsem se še enkrat iz srca zahvaljujem za vse dane informacije!

New Report

Close