ČUDEŽNE ROKE
tuki si edini, ki naklada ravno ti
ljudje, ki obiskujejo te terapije plačajo le uporabo prostora, nagrada za zdravilca je prostovoljna. torej, če nisi zadovoljen, pustiš prazno kuverto, ali pa še te ne.
iz tega sledi, da tisti, ki nima rezultatov, ne dobiva nagrad in potem verjetno kmalu zapre vrata in ugasne luč.
in vsaj jaz imam samo ta nick, ti pa jih imaš verjetno po potrebi, zato tudi druge sodiš po sebi
je to morda DR. TASIĆ.
Se spomnim tega dr. Tasiča. Strši so k njemu vozili otroke z motnjami mišičnega tonusa….pa nekemu fantu je pomagal, ki je bil na vozičku in da je vsaj lahko potem vstal oz. se postavil na noge.
je to morda DR. TASIĆ.
Se spomnim tega dr. Tasiča. Strši so k njemu vozili otroke z motnjami mišičnega tonusa….pa nekemu fantu je pomagal, ki je bil na vozičku in da je vsaj lahko potem vstal oz. se postavil na noge.
http://www.drtasic.com/%5B/quote%5D
ene 6x je napisano, da se piše Šušnjara….. tko da nima dveh priimkov :))
Na kratko bom laično opisala potek terapije pri g. Šušnjara v Grosuplju.
Prišli smo vsi ob točno določeni uri v njegovo ordinacijo-bilo nas je 10. K sebi je klical enega za drugim. S kretnjami njegovih rok, nas je na razdalji nekaj metrov upogibal, zvijal, dvigoval naše roke, kot da smo lutke na vrvicah. Za vse nas je bilo to doživetje, da lahko nekdo upravlja z našim telesom, zelo fascinantno. Če bi kaj takega gledala po TV, bi rekla da je to fotomontaža.
Neverjetno je bilo tudi to, ko je ena gospa srednjih let komaj hodila, zaradi bolečin v križu. Ko ji je g. Šušnjara položil roke na njen križ, se ji je na obrazu videlo njeno olajšanje, tudi sama mi je rekla, da skoraj ni več čutila bolečine.
Lahko bi pisala za vsakega posebaj, ampak bi bila predolga.
Zgledalo je nekako tako: jaz sem stala, on je bil za mojim hrbtom na razdalji 2-3 metre, začel je delati določene gibe z rokami, moje telo pa se je začelo upogibati nazaj. Trudila sem se, da me nebi mogel premakniti, ampak je ta energija tako močna, da ne moreš nič. Naslednji dan se je to upogibanje ponovilo, vendar me je vlekel naprej, da sem se dotaknila tal z rokami…