Najdi forum

brat njegov – drago šušnjara še vedno dela z zdenkom

Poznam oba. Pri Dragotu sem bila v Kranjski gori pred nekaj leti, pri Željkotu v Grosupljem pa aprila letos. Ne vem kateri je boljši, oba sta enkratna.

Po vseh teh odgovorih vidim, da vas je kar nekaj že bilo pri Šušnjara Željkotu ( Grosuplje ). A menite, da bi on lahko pomagal mojemu sinu, ki ima že skoraj pet let astmo?

Hahahaha.

Eden in isti pod različnimi nicki “sprašuje” in “odgovarja” sam sebi. Pa res nimaš nobenega dela, da se moraš na tak način boriti za stranke? Hahahaha. No ja, saj mogoče ti bo pa kdo le nasedel. Saj vem. Kriza je, pa je treba nekako preživet.

tuki si edini, ki naklada ravno ti

ljudje, ki obiskujejo te terapije plačajo le uporabo prostora, nagrada za zdravilca je prostovoljna. torej, če nisi zadovoljen, pustiš prazno kuverto, ali pa še te ne.
iz tega sledi, da tisti, ki nima rezultatov, ne dobiva nagrad in potem verjetno kmalu zapre vrata in ugasne luč.

in vsaj jaz imam samo ta nick, ti pa jih imaš verjetno po potrebi, zato tudi druge sodiš po sebi

Če Željko nebi imel rezultatov, pol verjetno nebi praznoval 10 letnico, ampak bi bil že zdavnaj na zavodu za zaposlovanje.

je to morda DR. TASIĆ.

Se spomnim tega dr. Tasiča. Strši so k njemu vozili otroke z motnjami mišičnega tonusa….pa nekemu fantu je pomagal, ki je bil na vozičku in da je vsaj lahko potem vstal oz. se postavil na noge.

http://www.drtasic.com/

je to morda DR. TASIĆ.

Se spomnim tega dr. Tasiča. Strši so k njemu vozili otroke z motnjami mišičnega tonusa….pa nekemu fantu je pomagal, ki je bil na vozičku in da je vsaj lahko potem vstal oz. se postavil na noge.

http://www.drtasic.com/%5B/quote%5D

ene 6x je napisano, da se piše Šušnjara….. tko da nima dveh priimkov :))

Mene pa zamima bioterapevt Robert Zupančič, če je bil kdo pri njem, kakšne izkušnje ima?

Odkar sem bil na terapiji v Grosuplju, sem čist spremenil mnenje o bioenergiji in bioenergetikih. Pred tem sem bil en največjih skeptikov in izraziti nejeverni Tomaž. Pač ena pozitivna izkušnja v življenju.

Moji hčeri je pomagal. Nismo še zaključili z zdravljenjem, ampak opažamo velik napredek, spet lahko hodi na telovadbo, Ventolina pa skoraj nič več ne uporablja.

A lahko vprašam, koliko je stara tvoja hči in koliko časa že ima problem z astmo. Hvala

Moja hči je stara 15 let, astmo pa so ji diagnosticirali pred osmimi leti. Na začetku je zelo malo uporabljala pumpico, mogoče enkrat nateden, potem pa vedno pogosteje. Preden smo se odločili za bioterapijo, si je morala vpihovati 2-3x na dan, pa še glasilke so ji začele pešati.

Sem gledala in sem že bila na terapiji. ENKRATNO IN NEVERJETNO

Dej še nam povej kaj je tok ENKRATNO IN NEVERJETNO

Na kratko bom laično opisala potek terapije pri g. Šušnjara v Grosuplju.
Prišli smo vsi ob točno določeni uri v njegovo ordinacijo-bilo nas je 10. K sebi je klical enega za drugim. S kretnjami njegovih rok, nas je na razdalji nekaj metrov upogibal, zvijal, dvigoval naše roke, kot da smo lutke na vrvicah. Za vse nas je bilo to doživetje, da lahko nekdo upravlja z našim telesom, zelo fascinantno. Če bi kaj takega gledala po TV, bi rekla da je to fotomontaža.
Neverjetno je bilo tudi to, ko je ena gospa srednjih let komaj hodila, zaradi bolečin v križu. Ko ji je g. Šušnjara položil roke na njen križ, se ji je na obrazu videlo njeno olajšanje, tudi sama mi je rekla, da skoraj ni več čutila bolečine.
Lahko bi pisala za vsakega posebaj, ampak bi bila predolga.

Kar si opisala se mi zdi prav nemogoče. Kaj te lahko prosim, če lahko malo bolj podrobno opišeš to zvijanje in upogibanje. Hvala

http://www.domanciczdenko.eu/

Zgledalo je nekako tako: jaz sem stala, on je bil za mojim hrbtom na razdalji 2-3 metre, začel je delati določene gibe z rokami, moje telo pa se je začelo upogibati nazaj. Trudila sem se, da me nebi mogel premakniti, ampak je ta energija tako močna, da ne moreš nič. Naslednji dan se je to upogibanje ponovilo, vendar me je vlekel naprej, da sem se dotaknila tal z rokami…

Sliši se čudno in meni nepredstavljivo. A je to res taka moč ? A se da to mogoče kje pogledati ali pa celo probati?

New Report

Close