Najdi forum

V enem TV prispevku sem zasledila moškega – bioenergetika, ki pomaga ljudem s polaganjem “čudežnih rok”. Že prej sem slišala o njemu, ampak ne vem njegovega priimka. Prosim za pomoč ali kontakt,
Joži

Sem gledala, priimek je tak, da si ga težko zapomniš, dela pa v Grosuplju.
Kar sem videla, je bilo res fastinantno.

Tudi naša družina se trudi stopiti v kontakt z njim. Če bomo uspešnejši, se ti javim. Pa veliko sreče

Tudi jaz imam roke, ki sicer niso čudežne, ampak delajo pa čudeže, sploh ko jih položim na…. :)))

Ime mu je Dinko!

Ne vem koliko vam to pomaga, piše se Šušnjara. Živim v okolici Grosuplja in poznam veliko ljudi ki hodijo k njemu, vsi ga hvalijo. Jaz nimam izkušenj o njegovem delu.

Ljopato?

poglej http://www.bioterapija.eu

čudežne roke se sliši preveč čudno ali pa preveč religiozno. Jaz bi jih imenoval kot neverjetne ali pa roke ki zdravijo in pomagajo. Sem bil pri njemu in moram priznati, da je en redkih pravih bioenergetikov daleč naokoli in kar je najbolj pomembno-ima velike uspehe.

On je nekaj posebnega, zato hodijo k njemu ljudje iz cele Evrope

Ravnokar sem pogledala njegovo spletno stran. Nič ne obljublja, se ne hvali, ni vsemogočen, dela že 10 let, zna biti zelo dober.

Ko sva se z možem odločila, da bova najinega sina, ki ima luskavico, zdravila s pomočjo bioenergije, sva poklicala g. Šušnjara. Res nama ni nič obljubljal, rekel je samo, da ima pri zdravljenju luskavice odlične rezultate. Do sedaj je imel dve terapiji, njegova koža pa se je popravila za vsaj 50-60%. Vsi smo presrečni, da smo našli dobrega človeka in bioenergetika!

Oddaje nisem gledal, pred nekaj leti mi je pozdravil neznosno migreno.

Aleš

Mene migrena spremlja že skoraj deset let. Dvakrat na mesec po dva do tri dni sem čist fuč, tableti pa skoraj nič več ne primejo. V službi me že grdo gledajo in mislijo da se izmikam delu.
Zanima me, kako močno migreno si imel in koliko časa si hodil k njemu. A si zdej OK

Migreno sem imel enkrat, včasih tudi dvakrat na mesec, trajala pa je vsaj tri dni. Ležati sem moral v tišini in v temnem prostoru. Na bioterapiji sem bil trikrat ( vsaka terapija traja 4 dni ).Vsake dva meseca je bila terapija, se pravi skupaj pol leta. Od zadnje je minilo približno 6 let, migrena pa me je stisnila samo enkrat, pa še to samo za en dan.
Aleš

A ta gospod Šušnjara dela po metodi Zdenka Domančiča ?

Mislim, da se bom obrnila nanj, sej nimam kaj izgubiti.

Ja, Šušnjara dela po metodi Domančić, če se ne motim, je nekaj časa delal z njim v Kranjski gori.

Ker sem zasledila to temo in ker mi je g. Šušnjara ogromno pomagal, bi se mu še enkrat iskreno zahvalila in mu želim še veliko “čudežnih” ozdravitev! Suzana iz Kopra

Ko me je bolel križ, sem šel k njemu na terapijo. Četrti dan terapije sem bil kot nov, brez bolečin, noge pa so bile spet tople. Super bioenergetik!!!!!!!!!!!

New Report

Close