Čuden občutek v nogi
Spoštovani!
Pred petimi dnevi sem imela avtomibilsko nesrečo. Po nesreči me je zelo bolel vrat, mravljinčilo mi je tudi noge, vendar rengen ni pokazal nepravilnosti v vratnih vretencih, zato so mravljinčenje pripisali zategnjenosti zaradi nesreči. Problem je v tem da imam v eni od nog še vedno čuden občutek šibkosti, občasno čutim tudi mravljince, vendar ne ves čas. Bi to lahko pomenilo resnejši problem ali je najverjetneje le tenzija po nesreči? Naj obiščem zdravnika? Naj povem še da sem bila v nesreči privezana z varnostnim pasom, druge poškodbe (bolečine v vratu in drugih delih telesa) pa so do sedaj močno pojenjale, ostaja le prej omenjena šibkost v nogi.
Lep pozdrav,
Clea
Pozdravljeni,
zelo pozitivno je, da izvidi niso pokazali nobenih poškodb. Vezano na opis simptomov pa sumim, da gre za draženje enega od živčnih pletežev avtonomnega živčnega sistema ob vratni hrbtenici. Priporočam, da se naročite za termin pregleda v eni od naših ordinacij, kjer bomo na podlagi klinične slike lahko bolj natančno ugotovili vzrok težav. S seboj prinesite tudi vse izvide in sllike.
Lep pozdrav,