Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Nevrokirurgija Čuden občutek v glavi

Čuden občutek v glavi

Pozdravljeni, 

Sem star 23 ter od ponedeljka 5.2 imam čuden občutek v glavi, ki nevem kako bi konkretno ga opisal. Imam občutek kakor da sem malo zaspan, ampak nisem. Nimam nobenih glavobolov, mogoče občutek oči se zdi koda so bolj težke. Zdaj stanje je postalo bolj izrazito kot prej, sploh če stojim. Vse slabšo koncentracijo imam, kar ima negativne vplive na mojo učenje na izpitnem obdobju.  Mislim da imam vid kar dober, saj vidim normalno blizu in daleč. To se je začelo s pondeljkom, ki sem ga omenil, ko sem imel izpit za avto ter nisem spal tisto noč, zaradi stresa. Zdaj pijem veliko vode že par dni, kozarec skoraj vsako uro, potem lahko sklepam da dehidracija oz. premalo pitje vode vzrok. 

Mislim da bi ta občutek opisal podoben ne naspanosti, ampak jaz spim povprečno 8 ur. 

Mogoče veste oziroma bi predvidevali kaj je vzrok in kaj lahko poskusim da to odpravim? Malo me tudi skrbi da je to začetek načesa. Hvala. 

 

Spoštovani!

Težko ocenim, kaj bi bilo lahko vzrok vašim težavam, svetujem pregled pri nevrologu, če bi se težave stopnjevale, še prej pa pri osebnem zdravniku.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close