čuden občutek v dojki
Pozdravljeni. Sem mati 2 letnega sina, stara sem 32 let, z dojenjem sem imela težave, rojen je bil s carskim rezom in takoj je dobil flaško. Seveda sva poizkušala a se je izkazalo da je popil zelo malo, zato sem poizkušala s črpanjem. Po nekaj tednih sem dobila v levi dojki otrdlino ki sem jo s pomočjo vročih obkladkov in črpalke uspela izprazniti. Zato sem po cca 1 mesecu počasi vsak dan manj načrpala mleka in nato opustila. Vse skozi sem imela čuden občutek v dojkah. Ginekologinja mi je rekla da je to vse hormonsko. Ko sem zasledila vašo metodo Breastscan, se mi je zdela primerna za pregled dojk in pa mislim da tudi za to da odvržem strah pred nečem. Vseskozi sem razmišljala ali je lahko kaj narobe. Dojke si pregledujem in včasih se mi mogoče že kar zazdi da otipam kaj, sicer ne bulice ali kaj podobnega. Vem da je dojka sestavljena iz tkiva, ampak če jo stisnem z obema dlanema sem mi zdi da je mogoče malo trdo. Še sama ne vem ali je vse skupaj le prazen strah.
Zanima me koliko je čakalna doba pri vas za tak pregled in kako pregled poteka, in pa kolikšna je cena. Zaenkrat se vam najlepše zahvaljujem.
Metoda BreastScan temelji na izmeri temperature v tkivu dojke. Gre za globinsko merjenje celotnega tkiva dojke, kar je bistven napredek, v primerjavi z metodami, ki so obstajale že v preteklosti. Metoda ima zaradi tega visoko 90% natančnost, ni popolnoma nič škodljiva ter je primerna za vse ženske, ne glede na starost.
Sam pregled traja približno 30-40 minut. Čakalna doba ni dolga. Priporočam, da se na pregled naročite v pomenstrualnem obdobju. Najbolje da pokličete v ordinacijo, kjer se boste s sestro dogovorila vse podrobnosti glede naročila na pregled.
Vse potrebne informacije dobite na .
Želim vam lep dan,