Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Ultrazvuk u ginekologiji crvenilo i peckanje

crvenilo i peckanje

Poštovana doktorice, zanima me da li kod vas može partner napraviti pregled na spolnu bolest ili radite isključivo sa pacijenticama? Radi se o crvenilu na spolovilu, vanjskom djelu kožice…
Molim preporuku ukoliko to ne radite

Poštovani,

U Poliklinici VERITAS se može obaviti traženi pregled. Skrenula bih Vam pažnju da smo u mogućnosti obaviti testiranje na 6 spolno prenosivih bolesti iz jednog uzorka urina. Više o tome na linku:
http://www.poliklinika-veritas.hr/2017/03/11/nova-mikrobioloska-pretraga/#more-807

hvala puno na informaciji… drugi tjedan ću vas kontaktirati i dogovoriti pregled

Ja se isto mučim s crvenilom i peckanjem i to u preponi. Mislim da me najviše nadraži uložak za vrijeme menstruacije. Imala sam problem jer mi se u preponi upalilo, da li je to bilo upala žile ili dlake ili limfnih čvorova, na kraju ne znam. Borila sam se oko mjesec dana, mazala sam s fusicutan kremom. Dobila sam ju od svog liječnika. Na kraju kod ginekologinje nisam išla jer mi je krema pomoglo, ali sad još uvijek kao da svako malo pecka i imam osjećaj da če se natrag vratiti. Što bi to moglo biti?

Poštovana,

Ovako je teško reći. Od iritacije do infekcije sve dolazi u obzir.
Trebalo bi obaviti pregled i onda odrediti terapiju.

može li biti nešto ozbiljno u pitanju? ako mi se to natrag pojavi, smijem ponovno mazati kremom?

Bez pregleda ginekologa ne bih Vam to savjetovala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close