črnke
a ste opazil ta črnski sindrom pri nas…no jst ga imam že zlo dolg..poslusam rap že ene 5 let stara sm 21…in zadnje čase k gledaš ta mtv pa to..same ćrnke..odkar poslusam rap si želim da bi bla mulatka črnka kitajka karkoli sam ne evropejka…..ne morm ravno rečt da so Slovenci navdušeni na splošno nad črnkami..ja samozavest pa bla bla..niti ne..sam vsi moji kolegi in okolica (lj) so nori na temno barvo.In pol maš občutek…da te kdo sploh ne opaz..če ne nimaš kitke pa okrogle uhane..ker si pač normalna belka…to sicer nima ne repa ne glave…pa itak da je važn karakter..sam pač premišljujem…,,vse bi dala da bi se jutr zbudila črna…najbrž sm si mogla v prejšnjem življenju zlo želet bit bela….
🙂
Da ti slučajno ni sonce preveč udarilo v glavo?
Ej, punca, počasi.A bi rada bila nekakšna posebnost in večni predmet začudenih pogledov?
Takšno bi bilo tvoje življenje, če bi bila črnka v Sloveniji. To je namreč Evropa in ne Afrika, večina ljudi je pač belih (pustimo razne Cigane ob strani…mimogrede bi bila Ciganka?).
Včasih so ženske nosile senčnike, da so tudi poleti ohranile lepo belo polt…Biti bel je pomenilo nekaj lepega, odličnega. danes pa si mlade slovenske punce želijo biti črnke…kam gre ta svet..
A je res tako grozno biti belec in Slovenec? Meni se zdi odlično.
Men so tut mulatke ful lepe ženske..in bi bla takoj mulatka če bi mela šanso…al pa usaj temnejšo polt…ampak jst sm bolj arijska rasa, tko da…eehhh….ampak ne bom se sekirala :)) Al pa Južnoamerikanke – latino bejbe…to so men najlepše ženske na svetu…venezuelke pa tko. Takoj bi bla taka. sej ne da kot belka nism zadovoljna ali pa sovražim to, samo se mi zdi tko dolgočasno biti belec…nevem :))
jah mogoče se gibljem v taki družbi al kaj..hehe ciganke so pa ja cool:) Imas popolnoma prov in to je edino prov…itak vem da si milijon črnk biti bele polti..narobe svet čist..pa sj se je folk navadu na črnce tlele, mogoče je bla pika na I (mojim željam) da me je nekako zavrnu nekdo..ki je slovenec, mulat, pa kao ne zarad rase al kej…ja itak…pol ga pa videvam s ne ravno črnkami..ker jih ni, ampak črni dolgi lasje prekle debeli žnabli..uhani-.–in je vse poslabšal zadevo….
mal sm dons u badu,,,nočm nobenmu morit..pa prepričvat da je kdo boljši od koga…trenutno je pač to pika na I. prov sucks:))))
Ne me obtožit, da sem rasist al pa kej…. samo men črnke niso všeč.
Tajke so zakon :-)))))))))))))))))))
Mojemu ociju tut ne, pravi, da imajo blazno grde noge, obrazlozilo: nimajo lepih mec.
ejjjjjjjjjjjjjjj
samo da ma p…. pa je vredu :)))))))))))))))
Zdja pa globoko vdihni in pejd spat in potem bo mogoče boljše. Tebi pa seka ja!
Če kdo tole bere ima občutek kot da v Sloveniji kar mrgoli črncev. Dej se mal zberi, saj nismo v NY
Eh… ljudje nismo nikol zadovoljni… če bi ble/i pa črnke/ci bi pa rekl rasizm…
Ti si meni čist fajn, kakor si… :)))
Vse bi dala, da bi bila nekaj, kar je nemogoče biti.Ja,čudna so pota gospodova…
Prebarvaj se s Sandolinom, mogoče bo kaj pomagalo.
Jest pa mulatka ne bi bila, bi pa imela eno mulatko….
Wow, jaz obožujem negroidne-bunnyke :))))))) Samo ne tiste fat milky sistaz, ampak tiste sladke miškice, ki so, kot da ravno čakajo, da ji poližeš vso čokolado dol s telesa :))))))) Huuu, so se mi v Berlinu včasih sline pocedile 🙂
HAHAHAHAHA jao punca…. ah exotika vedno privlaci, ma pa prav zanima kater od teh tvojih kolegov bi se hotel porocit s crnko. Sicer je pa ameriski hiphop men ze mal dolgocasen, skos isto… nemski, francoski itd… YEAH!!
lp ajs
majo velke riti :))
lp ajs
…..in???? je bilo kaj???? :)))))
lp ajs
Men je hip-hop itak mal mem. Kaj češ, okusi pač. Sploh moda, ta mi je čist adieu.
Forum je zaprt za komentiranje.