Najdi forum

nujno se pogovorite z nekom. Lahko da ste v takem obdobju ali pa ste po naravi takšni, da lahko na vas z lahkoto vplivajo drugi ljudje ali dogodki. Če zadržujete zase ne dajete možnosti, da bi se stvari razjasnile, niti možnosti, da bi našli bolj ustrezno razlago.

Zaupate se lahko šolskemu psihologu, osebnemu zdravniku, staršu ali pa preglejte stran tosemjaz.net. Če ne boste nič našli, pa ponovno pišite meni.

Lp

Črna magija deluje le na tiste, ki verjamejo vanjo. Gre za psihološki učinek zaradi strahu, ki izhaja iz vraževerja. Podobno, kot če bi hipnotizer hipnotiziral samega sebe, medtem ko bi se opazoval v ogledalu, tako se tak “labilen” človek, ki se ima za žrtev črnega maga, sam sebe prepriča, da se mu ves čas dogaja slabo, češ da je pod nekim tujim vplivom, dejansko pa je sam povzročitelj teh nevšečnosti. Ali pa recimo vrač pri primitivnih ljudstvih, ta pa s placebom v veliki meri zdravi, ampak ker je bolnik trdno prepričan, da ima vrač nekakšno nadnaravno moč, se po seansi, ko mu je recimo puhal dim na obolelo mesto, tudi dejansko počuti bolje. Drugi imajo na nas vpliv le v tolikšni meri, kolikor to mi sami dopuščamo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko se strinjam

Edina stvar s katerimo se da zlu nasprotovat je ISKRENOST

BELA: zaščita, mir, sreča
RDEČA: moč, poželjenje, sex
MODRA: mir, zdravljenje
ZELENA: denar, plodnost, obilje, zaposlitev
ŠKRLATNA: moč, zdravljenje
ROŽNATA: zaljubljenost, zvestoba
ORANŽNA: pravne zadeve, uspeh
RJAVA: dom, zdravje živali

najbolje, da potem naredimo mix teh barv vsak dan in izvajamo hokus pokuse pa je, dejte no… ne moremo življenja upravljati z barvami… kristus…

tako je, zlo ti ne more nič, če nisi tudi ti zli človek

NeKDo, kaj te lahko spoznam, iščem pravega belega maga tu v Sloveniji.

Pozdravljeni,

napisala bom svojo izkušnjo. Vem, da bo marsikomu pomagala.

O črni magiji je verjetno veliko zapisanega, tisti, ki je kot žrtev niso doživeli na lastni koži, pa imajo o njej povedati malo, nič ali pa so do nje popolnoma skeptični.

Naj na kratko opišem svojo zgodbo: pred dvema letoma sem se pridružila nekakšni skupini za samopomoč oz. skupini, ki se je samooklicala, da se ukvarja z duhovnostjo. Vodja je bil (mislim, da je še vedno) nekdo, ki se je oklical za duhovnega učitelja oz. božjega poslanca. Če človek takole vse to prebre se mu zdi vseskupaj noro, pa vendar je vse skupaj tako zelo res, da vsi podaniki v tej skupini to nenehno ponavljajo in temu celo verjamejo. (Ja, to pišem leta 2012 in ne, nisem iz srednjega veka.) Moji občutki ob prvem stiku s tem človekom so bili ambivalentni, ker nisem vedela ali govorim s shizofrenikom ali je mogoče ta človek res tako poseben. Ker se je v pogovoru znal precej “prizemljiti” sem si rekla, da je verjetno res tako poseben.

Naslednji dan, po tem srečanju, sem še vedno čutila njegovo prisotnost. Občutke sem imela, kot da mi šari po mojem telesu, pritiska na srce, na pljuča, vdira v moje možgane, spreminja misli … Nato mi je začel pisati maile, kako da me ščiti, in da od tega trenutka naprej se mi v življenju ne bo nič več hudega zgodilo, ker me on čuva. In da me ljubi in da je vedno z menoj. To je bilo res, ves čas je bil z menoj – v mojih mislih, nikakor nisem mogla prekiniti občutkov, da je vedno prisoten zraven mene.

Ker sem intelektualni delavec svoje možgane potrebujem zato, da zaslužim za preživetje. Zato sem vedno težje delala, nikakor se nisem mogla koncentrirati, prekomerno sem se kregala, postala sem agresivna, zadirčna, vzvišena, ohola. Kar je bilo najhuje, je bilo to, da ko drugim opisuješ, kaj se ti dogaja, ti vsi gledajo nejeverno in natačno veš, da te nihče ne jemlje resno. In kam seveda po pomoč? Kdo bi me lahko razumel? Kdo bi mi lahko verjel?

Začela me je preganjati preganjavica, zredila sem se za 15 kg, zelo težko sem se s komekoli pogovarjala, da nisem omenjala njega. Vse skupaj je trajalo dobro leto in vedno bolj se mi je zdelo, da bom morala po pomoč k psihiatru. Pred dvemi meseci sem imela srečo, da sem v časopisu prebrala intervju z gospo, za katero je bilo zapisano, da z energijo uspešno zdravi tudi težke bolezni, in tudi anksioznost.

Po fotografiji sem jo prepoznala kot osebo, ki je neškodljiva. Naročila sem se k njej in po treh terapijah in pogovoru z njo mi je bilo jasno, da me je ta gospod – božji poslanec – hipnotiziral, zaprl vse čakre od kronske do pleksusa. Po mojem telesu se sploh ni pretakala življenjska energija. Šele po teh treh terapijah sem ugotovila, da ves ta čas sploh nisem čutila svojega telesa in da je bil edini občutek, ki sem ga zaznala, moj želodec, ko sem se nenormalno prenajedla.

Po tej izkušnji sem najraje doma, v družbi dveh ali treh prijateljev in zelo nerada spoznavam nove ljudi. Spoznala sem kako nebogljen je ta naš um, kako ga lahko zavedejo stvari, ki jim ne dajemo nikakršnega pomena in o katerih ne vemo popoloma nič. Da lahko sami sebe naredimo za totalne revčke in da to lahko z nami naredijo tudi drugi.

Za Ljubljano velja, da je takšnih skupin kar precej, ljudje pa iz takšnih skupin prihajajo tako razštelani, da se jih v vsakdanjem življenju sploh ne razpozna več.

Vsem, ki imate težave, želim, da najdete ustrezno pomoč. Ker zelo odleže, ko ima človek spet čiste misli, ko se spet dobro počuti v svoji koži. Ko je spet normalen človek.

Želim vsem samo dobro. Belo, zelo belo.

Najbobelo!

lolysh lp! jas pa zavračam tvoje prošnje,ker neveš kaj je to! jas vem ,ker sem v to zabredel na enostaven in bw..način..in zdaj? rešitve ni dogajajo pa se takšne stvari,da dobesedno popiz…Hočem ti povedat to da ostani punca kot si in s tem se ne igraj! ta magija vodi v slabe vesti kot so…slaba volja…napetost…živčnost…misli na samomor…plus tega še marsikaj vidiš in slišiš! zato te jas prosim,da se v to ne spuščaš,ker to ni nobena šala ampak realna stvar,ki se je zelo teško rešiš!!! Lp še naprej pa bres neumnosti..Dany

[sub][/sub]LP VSEM…ČE MOGOČE RABITE POMOČ…PA ČE KDO TO DOŽIVLJA NAJ ME DODA NA MSN..KER SKUPAJ SI BOMO BOLJ POMAGALI KOT POSAMEZNO..JAS SICER SAM DOŽIVLJAM STRAŠNE STVARI ZATO HOČEM,DA PROBAMO SKUPAJ NEKAJ POGRUNTAT O TEM…Če so kdo strinja naj me doda [email protected] Glede tega ni varka ker to so resne stvari!! Lp čaw

Veš kaj, maščevalna nastrojenost in molitva nista nič drugega kot usmerjanje energije proti samemu sebi.Zakaj bi se samouničeval?
Raje se vrni na prastari izvor, k srcu, ljubezni, zaradi nje smo spočeti, zaradi nje obstajamo, zaradi nje delujemo, če ti kdo kaj namerno ali nenamerno stori kaj žalega,reče, odpuščaj in ne izgubljaj po nepotrebnem svoje moči. Slava Bogu.

Človek ne rabi čudežov, ker je sam po sebi čudež, črna magija ne obstaja, obstajajo samo črne negativne misli, ki samouničujejo človeka in mu vsiljuje različne iluzije in filme da je povsem nemočen, čeprav to seveda ni res, mnogi vseeno padajo, tudi padec ni tako strašen kot nam ga želi prikazati vsiljena iluzija, zato je vredno vrjeti samo v same sebe, v svoje dobre misli in dobre ljudi okoli sebe.. za vse ostalo drugače od tega, pa se ni vredno ozirati, vrjemite.
Lep pozdrav.

Pozdravljeni ‘Najbobelo’,

mi lahko zaupate lepo prosim, kdo je ta gospa, ki ste jo našli v časopisu in vas je ozdravila?

New Report

Close