ČRNA MAGIJA
Nekdo je napisal, da so zlobme zadeve, ki jih zlobne osebe počnejo drugim ljudem, že karmicno določene v naprej pred rojstvom. In da tisti, ki izvaja crno magijo, dobi tisto kar želi. Samo, da ta še ne ne, da ji bo na koncu več vstran vzeto kot pa dobljeno. Se strinjam. Tisto osebo, ki “ubija” ljudi, kmalu caka ista usoda, smrt. Kako vem, vem iz kart, ker znam vedezevati. V zameno, da nekaj dobijo, jim je na koncu vzeto življenje. A se tega ne zavedajo.
kika685, 22.11.2025 ob 22:44
verjamem v crno magijo, ker sama dozivljam…
Melanija, urska, vrtnica…. prosim vse ki verjamejo in iscejo pomoc ali imajo kak kontakt da me kontaktirajo na fb Tatjana.vuk11
Te bom poskušal kontaktirati, če bi lahko bila v pomoč. Tista oseba bi mi naj naredila nekaj, in sicer, da bi naj enkrat še zelo trpel. Sem si rekel, bog ne daj, da do česa pride, se ji bom tako maščeval. Bolje zanjo, da prej gre s tega sveta. Ljudje, ki so ji bili trn v peti, so umrli za rakom, tudi bližnji sorodnik je zraven vštet, zal ne smem veliko pisati, za koga se gre, ker me tista oseba lahko prepozna tukaj. A veste, da je carovnica zaščitena s strani demona, katerega časti. Sem bil že večkrat popraskan, po roki, nogi in vratu, pa ni bila mačka, da ne bo pomote in to samo, zato ker sem upravičeno negativno nastrojen proti njej. Se ze dolgo sprašujem, kdaj bo morilka kaznovana. Zdaj copra, da bi imela denar in ji kar uspeva. A to ne bo trajalo dolgo, je že nekdo rekel, ce gre verjeti temu mozakarju, da bo kmalu dobila svoje. Tudi karte nekaj takšnega kažejo. Še enkrat bi vas prosil za pomoč, da se mi izbriše ta magija. A dokler je ta oseba živa, je tu težko kaj narediti. Ker kar sproti copra.