Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Črna kava ali zeleni čaj na tešče???

Črna kava ali zeleni čaj na tešče???

Živjo,
zanima me kaj je bolje na tešče pred aerobno aktivnostjo – črna kava ali kozarec zelenega čaja? Kava seveda grenka (a je kakšna žlica mleka dovoljena, ali je bolješ brez?)…..In še to me zanima, koliko časa prej naj bi se to zaužilo -tik pred vadbo, 15 minut prej, pol ure prej???
Hvala! LP

Najbolje je piti kavo z malo mleka, ker pospešuje izgorevanje maščob, lahko jo pa piješ pol ure prej oz. tik pred vadbo, samo pazi, da ti ne bo potem slabo.

živjo!
kave ti ne priporočam! kje si pa še videla, da je kava zdrava!? raje čaj.
lp

jaz menim da kava nikomur ne bo škodila. kava ima minimalno kalorično vrednost in vsebuje dosti koristnih snovi.
je pa res, da ko si na dieti potrebuješ veliko tekočine in tukaj ima prednost sigurno zeleni čaj, ker ga lahko piješ v velikih količinah, medtem ko z kavo ne gre pretiravati.

se pravi, svetujete za boljše izgorevanje maščob pitje zelenga čaja pred vadbo? No, bom probala oboje 🙂
LP

Kave na tešče nikar. Škodljiva. Vpiši v Google: ‘kava na tešče’, cel kup člankov o škodljivosti.

New Report

Close