Najdi forum

CRIKVENICA Z OKOLICO

Pozna kdo kakšen ugoden appartma oz. studio za 2 osebi v crikvenici ali bližnji okolici (selce, novi, vinodolski, dramalj). Zaradi financ si ne moremo privoščiti 50 eur/dan – če kdo pozna oz. ve za kaj res ugodnega se zelo priporočam. Zadovoljni bomo z osnovno opremo in četudi dlje od morja,…
lp

Odvisno kaj pričakuješ od plaže, itd.. V Selcah je plaža betonska, razen hotelska, ki pa je plačljiva. V Crikvenici je prodnata hotelska plaža, ki je zastonj, ampak jo je dejansko samo toliko, kot jo je na fotografiji v katalogu. Novi Vinodolski se mi zdi boljša izbira.
Drugače pa je med Selcami in Novim Vinodolskim apartmajsko naselje s hotelom v borovem gozdičku (ne morem se spomniti imena), ki je zelo prijetno, plaža je deloma betonska, deloma nasut prod.

Me pa v tem predelu obale moti večni veter…

Zivjo!

V Jadranovem – vas Klošter blizu Crikvenice oddaja apartmaje Slovenec g. Marjan pa ga pokliči na št. 041/563-687 ali 03/ 571-62-06

Manjši kraj, miren, blizu plaže, plaža s kamenčki, čisto morje, edino na plažo je potrebno it peš po stopnicah, pa na plaži ni WC jev, zato tudi tako čisto morje!
Cen pa ne poznam, najbolje, da ga pokličeš, kdorkoli je šel je bil zadovoljen, mi smo pa le sosedje in če se odločite za njih se mogoče vidimo!

Čimprej pokliči, ker ima kar zasedeno!
Če ne dobiš pri njemu in če bi te zanimal ta kraj, se pozanimam, ko grem naslednjič dol pri kakšnem sosedu, pusti mi kakšen mail, če bo tako….

Lep pozdravček

Dammy

To je že res, vendar voda v Jadranovem ni tako zelo čista, oziroma je čista samo na določenem delu obale, drugod pa ne. Sama že vrsto let hodim v J. ob različnih letnih časih, tako da to pišem iz lastnih izkušenj. Je pa to zelo lep, miren kraj, kjer se res lahko spočiješ.

Mimika

New Report

Close