črevesne kolike
Pozdravljeni!
Star sem 25 let. Že celo življenje se bojujem s črevesnimi kolikami. Pojavijo se mi na pribl.3 mesece, včasih na 1 leto.
Pojavile so se mi že ob rojstvu. Bil je zelo zapleten porod, odprt trebuh, …potem so me morali sestaviti”. Drugače sem zdrav, poln energije, zelo deloven, drugih zdrav.težav nimam, tablet ne jemljem.
Opazil sem, da se mi kolike pojavijo včasih ob polni luni…oz. ko jem veliko sladkarij, mesa, take težke hrane. drugače Pojem veliko solate. bolečine so tako hude, trga, špika me v trebuhu..morajo mi dati klistir , da se izpraznem, ponavadi tudi bruham.
Kaj vi menite o mojem primeru? Se da to pozdraviti,?
najlepša hvala za odgovor.
Zelo zanimivo, že celo življenje imate težave z vetrovi, pa ob polni luni še vedno jeste nezdrave jedi!
Kolike nastanejo zaradi nepravilne črevesne flore, zaradi alergij, zaradi glivic, pa tudi živčnega sistema … Predlagam vam testiranje z bioresonanco, da se boste končno rešili kolik in normalno živeli.
Surova živila so težko prebavljiva, če nimamo dovolj encimov, zato pazljivo s solato. Če ste alergični na npr. mleko, ga ne smete jesti. Sladkarije pa so prepovedane pri glivicah. Vse to povzroča kolike in vetrove.
LP