Covid in nosečnost
Pozdravljeni,
Rada bi vprašala podobno kot Marjetica 183.
S parterjem sva začela delati na naraščaju. Sem ravno pred menstruscijo. (Lahko bi jo sicer že dobila vendar jo ni) imam jo nekje na 26-28 dni. Prejsni mesec pa se mi je prvic zamaknila na 37dan. Zadnjo sem imela potem 6.1. In zdaj cakam a bo, ali nebo.
Vednar sem bila včeraj pozitivna na korono. Imela sem 37,7 vrocine. In malo bolece grlo. Danes sem boljse ampak logicno se vedno bolna in pozitivna.
Ali bi lahko zdaj korona kakorkoli uplivala na to, ce sem slucajno noseca?
Glede na to, da mi je prejsni mesec zamujala oziroma bila na 37 dan in zdaj se korona, kar nebi se sla po test. Ali pa..saj nevem.
Najlepsa hvala za odgovor.
A
ne bo nič vplivalo.
Najlepsa hvala za odgovor.
Menstruacije še ni.
Razloga za to, da mi je ze prejsni mesec “zamujala” na 37 dni tudi nekako nimam. ( ker pac ni bila nosecnost)
Kar cudno se mi zdi, ponavadi vedno tocna (-1+2dni) vse brez posebnosti. Vsi obiski pri ginekologu BP. Ko se pa se odlociva za nacrtovanje pa me zacne hecati in zamikati z datumi.
Kdaj naj se obrnem za svojo ginekologinjo? Ali je normalno da imam kar od enkrat tako podaljsan cikel.
Mogoce tokrat upliva tudi malo Korona na to. Imam jo ze trerji dan.
Kaksnih znakov pa tudi nimam ne za nosecnost niti ne za menstruacijo.
Spoštovani,
tudi 37 dnevni ciklus je lahko normalen, le ovulacija je kasnejša kot je bila prej. Običjno namreč nastopi 12 do 16 (v povprečju 14) dni pred M. Ginekologa velja obiskati, če bi vam v letu dni ne uspelo zanositi