Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala constantly overthinking

constantly overthinking

Imam hude težave s prekomernim razmišljanjem o določenih stvareh, na momente se zdi vse skupaj precej shizofrenično, neki scenariji kako bo šlo oziroma ne, moj lajf so sami plani kako naj bi nekaj potekalo. Navidezno izgleda vse uredu, star sem 23 let, postaven , intilgeneten skuliran tipček, družaben, komunikativen navezovanje stikov mi jmi res ni neka težava, na zunaj izgledam celo samozavesten žal pa nihče nima pojma kaj se dogaja znotraj v meni. Sprva sem te težave skušal omiliti z ukvarjanjem športom, igranjem inšturmenta, druženju s kolegi, delom za faks in poleg njega. Skratka zaposliti se. Ampk ne neha se. Čedalje več kadim in prekomerno obremenjujem možgane, že v tako težkem cajtu ko se učim za izpite. Glavni edge v lajfu se je pomoje zgodil še v sredni šoli, ko mi pač s puncami nikakor ni šlo ( misija čimhitrej zgubt jumfer) in sem naletel na ta pravo, se nehote popolnoma zatresku vanjo, in sem potem sčasom ugotovil zakaj se tako dobro seksa. Varala me je z celo šolo in sem tako dobil strah pred intimo, pred seksom, pred čustvi do deklet. Čustva sm nekak pozabil,ker se je grdo končalo in je to lažje, ampk to da so nekak vsi vedli zato pa mi noben ni hotel povedati zakaj se gre me preganja še naprej. Kot da bi ti nekdo zdrobil jajca z enim šusom. Osvajati nekako nisem pozabil, gre mi dokaj vredu od rok, rata se mi žvalit, punca mi dejansko dostkrat že je z roke, vse je že praktično narejeno, tudi povabi me k sebi potem pa začnem komplicirati in graditi neke gradove kako bom spet tarča posmeha, kako se mi vsi smejijo ko me vara…mislim zakaj zakaj zakaj ? In potem spizdim, se na javim ne na fb ne na telefon, odneham in izpadem kot največji čudak. Poleg vsega sem ravno sedaj spoznal eno uredu punco za nekaj resnega in se bojim da bom spet zajebal iz zgoraj navedenih razlogov. Kak naj presekam ta gordijiski vozel, mogoče z kakim obiskom pri psihologu? Pojma nimam.

Mogoče pa enostavno tako, da ji tole poveš.

Drugače pa verjemi, da je marsikdo od fantov in punc, ki so se ti smejali, že kdaj tudi sam izpadel tepček oziroma tepka, samo da ne mogoče vsem na očem.
In ti pravzaprav nisi bil noben tepček, si se samo iskreno lotil zveze z deklico, ki ti je bila všeč in do katere ti je bilo veliko. Vprašanje, kaj se je dogajalo s to punco, da se je pustila tako zlorabljati, in mogoče se ravno tebe z veseljem spominja, ker si ji pokazal, kaj je ljubezen oziroma kakšna je lahko. Takšno burno menjavanje partnerjev in seksanje z vsakim, ki pokaže zanimanje, zelo pogosto ni znak izprijenosti in nemoralnosti, ampak predvsem globokih, nezaceljenih in hudih ran, posledica zlorab, kot si jih komaj lahko predstavljaš.
Naj te ne bo sram za to, ker si nekoga imel rad.

Evo in že sem zajebal:) Mezinčica, kot si rekla sem ji to povedal, in je sprejela čisto uredu. Ubsitvu je sprejela super, ker sem se ji odprl in potem še ona meni. Ampk potem pa spet so se začele neke komplikacije z moje strani, konstanstno sem razmišljal spet o tem kaj si ona misli, scenariji plani. Tega ne morem skrivat.In vedno na začetku tista sproščenost, kemija spet potem pa se začne komplicirat in se spremnim diametralno. Mogoč bi rabu kak iskren pogovor samo z njekom, ki ga ne poznam osebno ali mu lahko zaupam. Prijateljem- nažalost se mi zdi da jim ne morem(a sploh so mi še pravi prijatleji?). Meni se zdijo samo ljudje s še več težavami kot jest, vsak po svoje to kompenzira z odvisnostjo od iger in interneta, pijačo , obsedenstjo s fitnesom vsak v svojem paralelnem svetu. Vsak po svoje kliče po pomoči, mislim da bodo težko meni v oporo?
Naj mi nekdo prosim pove kako je te z psihologom- grem do svojga dohtarja in me on pošlje naprej al kako? Fora je, da v svojem kraju osebno poznam psihologinjo in raje ne bi šel k njej. Saj vem hipokratova zaprisega, samo veš kk je. Ker ta položaj v katerem sem je stalemate in zadevi je treba priti do dna. Tk ne gre več naprej ker vpliva na vse stvari v lajfu,ki jih počnem kar me še dodatno nervira. Domino efekt. Ne bi rd zapadel v depresijo oziroma če sm slučajn že v njej še v globjo. Veza s dekletom tega najbrž ne bo rešila, če si ne bom nekak pomagal sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close