Conex čistilo za beton
V Merkurju sem zasledila novo čistilo za beton Conex. V bistvu sem šla mimo stojala, kjer je bilo to čistilo postavljeno, saj nisem ravno razumela zakaj bi čistila beton. No, prijazna promotorka tega produkta me je podučila, da je Conex čistilo tudi za tlakovce, škarpe, naravni kamen, skratka neko univerzalno sredstvo.
Pa sem ga kupila.
Ne morem povedati, kako sem navdušena. Imam staro betonsko fontano, visoko 2,5m. Bila je vsa umazana, siva, od maha. Vsako leto sem drgnila kot neumna, da sem jo približno očistila. S conex čistilom sem pa poškropila in woila. Je bila kot nova! Res neverjetno. Potem sem sprobala čiščenje tlakovcev, oziroma fug med porfidom. Te fuge so bile svinske, pretežno ob blata. Lani sem čistila z visokotlačnim čistilcem in je šlo ven samo 50% svinjarije. Letos, po uporabi čistila conex, pa so fuge, kot takrat, ko so jih izvajalci zalili.
Skratka, navdušena, priporočam naprej!
Conex je odličen tudi za čiščenje nagrobnih kamnov. Sedaj imajo tudi nov produkt conex emulzija, ki impregnira kamnine očiščene s conexom. Sem kupil in rezultat odtekanja vode z nagrobnega kamna je tako nor, da razmišljam da bi zaščitil še vse tlakovce doma!
Pa ekipa conex ima v merkurjih vedno sexi hostese, je prav fino malo zaiti v Merkur, za očke spočit;)
lp,S
Tudi jst sem iskala čistilo za nagrobni kamen, pa so mi v Merkurju rekli da je conex top zadeva.
Sem probala in res je šlo vse stran. navdušena nad končnim izdelkom. Sedaj pred 1.novembrom sem bila že res v stiski, ker bi lahko drgnila grob en teden, časa pa nobenega. Skratka CONEX toplo priporočam :)))