Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Collegium-čista nategancija!

Collegium-čista nategancija!

…zastonj. Brez razočaranj in slabih fotk.:)

…čista nategancija….brez Collegiuma.

Hehe ne, prej sem jaz njo. Je mela pomisleke, ona bi sla raje v kako bolj preverjeno varjanto. Ampak ker sma se odlocla za poceni varjanto ni blo druge izbire kot Bratislava, Brno, Krakow, Dunaj, Sofija in Budimpešta. Bivšo Jugo sem vdaro ze 15x prek po vseh možnih smereh.
Bratislava je ološ, kaj pa lahko vidim in doživim tam tak posebnega? Ok tisti ki se ni bil prej tam pač ma neka pričakovanja, ampak Bratislava je “malo” večji Maribor, mrtvo mesto. Polek vsega pa se totalno dolgocasna z vidika arhitekture. Brno? Je ze kdo slisal koga ki je priso z Brna in reko “Uau, tu pa je ful lepo”? Jaz ne, torej odpade (zdaj sem vmes že bil tam in lahko to samo potrdim). Krakow? No, moja večna želja je prepotovat celo Evropo in še kaj z motorjem, čeprav vozim šleperja in sem kar dost na poti, ampak to ni isto. Trenutno ga nimam ampak ko ga bom spet mel bo tud Krakow prišo v poštev – na poti na sever. Dunaj je zelo lepo mesto sploh v času božiča in novega leta, ampak Avstrijci mi baš niso pri srcu ker jih ze tak skoz morem gledat. Budimpešta – preblizu, to si lahko nardima vikend izlet kadarkoli, čeprav sem jo ze vido parkrat in mi je še lepša kot Dunaj. Ostala je najbolj odštekana varjanta, Sofija. Tud v njo sem se ze mislo odpravit z motorjem (po celem Balkanu) pa sem mel na poti defekt in je pac propadla. Idealna sansa da vidim kaj sem zamudil. 17urno mucenje je res obupno, v kaj takega se vec nikoli ne spustim. Raje z lastnim prevozom pa tud ce dam enkrat vec kesa, ampak takrat še nisma mela avta jebiga. Kaj sma dozivela? Odvisno s kire perspektive gledas. Tisti ki se ga gre dol napijat ne bo vido nic razen okolico Hotela in mogoce en voden izlet po mestu za orientacijo in ko bo priso domov bo reko “Uau, v Sofiji sem bil” vido ni pa prakticno nic. Na tak nacin potuje 80% mladih. Komur pase, ok. Midva sma se vztala ob 7 zjutraj in do poznega večera naju hotel ni videl, bla pa sma razen za novo leto skoz trezna pa se takrat se ga nisma glih kaj prevec vlila – nobenemu slabo. Sma pa ny prezivela v sobi, proc od pijanih ljudi, razbitih steklenic in na tone petard. Do takrat sma namrec vidla vse kar sma misla. Pa bodi brez skrbi da sma maksimalno uzivala:)

P.S.: z izjemo prvega soka ki sma ga dozivela ob pogledu na sobo

Ajaaa, ja tak povej!:) Zdej mi je pa vse jasn.

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Ne, ti ni. Ker si prebral samo prve tri stavke.

in? kakšna je Sofija :)?

lp ajs

uuu…no dej še eno k si glih “on a roll” :)))

lp ajs

O ja. Ena tvojih boljsih.

To drzi, kadar berem tvoje poste.

pust človeka, da se zmen sam s sabo

LP

šofer busa je dobr tole povedu

LP

Saj kul, kadar so tebi namenjeni, so že tako napisani, da je bistvo v prvih parih stavkih.:) Ker pol ti koncentracija pade pa to.

Najbolj zakon je lastna režija. Jst pa moj ruzak (ki je skor večji od mene), pa walkman (ja, antika, sej vem) pa Jonatan Livingston Galeb pa ta debel vodnik od Lonely Planet-a, pa moj ležerno pustolovski duh pa par sto evrov v žepu…. ma, jamajka! Spi se seveda v velikih dormitorijih v hostlih, ker so najcenejši, počne se pa kar ti pade na pamet!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close