Najdi forum

čokoladni mrežni marketing

Pozdravljeni!
Če koga zanima mrežni marketing z produkti iz prave temne čokolade z veseljem vabim na prezentacijo izdelkov in posla..

lp šantaj

Hej, kje pa se dogaja ta prezentecaija?

pošlji ma na mail, pa če si v bližini pridem okrog.

[email protected]

Iščejo se motivirani posamezniki, ki jih zanima MLM. Če želiš biti med prvimi me kontaktiraj na mail [email protected]. Dogovorimo se za sestanek, kjer se vam vse razloži.

Lp

Pozdravljeni! 🙂

Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.

Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.

Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂

Lep pozdrav,

v Sloveniji se uradno odpira z septembrom novi mrežni marketing. Prednost tega mrežnega marketinga je, da nima autoshipa ( nobenih obveznih mesečnih stroškov oziroma izdelke “na zalogo”) in nobenih OBVEZNIH začetnih stroškov. Vse se vrti okoli izdelkov, ki so tudi VRHUNSKI!

Ne potrebuješ nobenega znanja vrhunskega prodajalca, ker je produkt tako dober, da enostavno narediš demonstracijo na predstavitvi za dokaz, da deluje tako kot mora 🙂

Za več informacij mi lahko pošljete email: [email protected] , mi pišete na skype: kletecki.dejan ali pa me dodate na facebook in me tam kontaktirate https://www.facebook.com/Dejan.Kletecki .

Ne zamudite te priložnosti in bodite eni izmed prvih v Sloveniji 🙂

Ejga Dejan, lepo so ti sprali glavo. Pa ti kar povem zakaj.

Na primer da ima jaz produkt, ki se res dobro prodaja, ker je vrhunski, kakor ti praviš. Kaj bi jaz naredil v tem primeru?

Jaz bi preprosto si naredil spletno trgovino, Facebook stran, pa finančno računico oglaševanja in promocije glede na prihodke. In tako bi počasi postajal večji in večji, mogoče zaposlil nato enega administratorja in to je to.

Zdaj mi pa povej, zakaj hudiča bi jaz druge uvajal v prodajo produkta, če ga lahko prodajam sam? Če je tako vrhunski, potem to res ni problem, mar ne?

Zato lahko mirne duše rečem, da si klasični MLM nategovalec, ki bi rad zaslužil z novačenjem novih članov v piramido, ki ji moderno rečete mreža. Ampak način dela je isti.

Torej, če sklenem. V kolikor bi jaz videl v tujini vrhunski produkt, ki bi se prijel v Sloveniji, bi to naredil sam in tudi sam prodajal, morda kasneje še koga uvedel, a to po 3 in več letih poslovanja, ko bi imel že dovolj prihodkov. Toliko o MLM logiki. Zanimivo pa je, da ljudem uspejo še danes sprati možgane, da govorijo kot papige.

MLM-jevci so zelo slaba kopija papig. Ker papige so vsaj simpatične živalce. Za MLM-jevce pa tega ne morem trditi.

Odgovor na tvoje vprašanje je zelo preprost. Isti produkt se v Ameriki prodaja točno tako kot si ti opisal. Preko splete trgovine z klasičnem oglaševanjem. Jim gre kar okej. Ampak kdo zaboga bo kupil produkt višje kakovosti preko spletne trgovine, če pa obstaja toliko produktov, ki NE delujejo?? Kdo zaupa spletu, kdo zaupa dražjim produktom v trgovini? Redko kdo. Zato je v svoji zelo kratki zgodovini to podjetje v Evropi preko mreženja ustvarja višje prihodke kot v Ameriki. Zaradi mreženja se beseda zelo hitro širi, ker ljudje bi radi nekaj zasluzili. In z tem ni popolnoma nič narobe. MOČ osebnega priporočanja! Če jz nekomu demonstriram kakovost produkta na samem sestanku je velika večja verjtnost, da kupi produkt, kot pa da bi ga pobral v trgovini. Zato ker je 100%, da deluje. In tudi DELUJE! Če mi ne verjameš se brez problema dobima na kavici. Se pravi na kratko. Redko kdo bi kupil produkt višje kakovosti na trgovini med poceni produkti, ker ne ve če deluje ali ne. Rajši poskusi z poceni, ki ponavadi ne delujejo. Če ti pa prijatelj pove, da deluje in ti to tudi demonstira. Potem je večja vrjetnost, da bo nekdo kupil. Tako, da je podjetje naredilo zelo pametno potezo, da se je odločilo za mrežni marketing in tudi z tem, da ni nobenih obveznosti povezanih z mreženjem.

Ejga Dejan Kletečki !

Odgovora seveda nisi podal. Kar ti govoriš, je direktna prodaja, ki z MLM-jem nima prav nobene zveze. Namreč, direktna prodaja je tudi to, da se jaz dogovorim z mesarjem, da bom prodajal njegove klobase – in seveda bom najprej jih ponudil tistim, ki jih najbolj poznam, a nikakor pa ne pričakujem, da bodo oni prodajali klobase potem naprej. Zakaj pa bi?

Če želim na teh klobasah kaj konkretnega zaslužiti, bom pač moral iti še do drugih ljudi na različne načine. Ampak to je le in zgolj direktni marketing.

Kar pa ti ponujaš, je gradnja piramide, ki so jo spretni MLM-jevci poimenovali mreža. Ker, veš, če jaz prodajam dober produkt, res nimam interesa, da bi ga prodajalo še veliko drugih ljudi, ker je potem zame manj posla.

Zato je zame MLM največji nateg na svetu. Ker obljublja ljudem nekaj, kar ni mogoče doseči. Direktna prodaja je pa nekaj popolnoma drugega. A to razlagati opranoglavim MLM-jevcem je enako, kot bi želel kravo prepričati, naj prične jesti hobotnice. No, saj mogoče pa jih katera celo bi…

No povej mi kaj jaz obljubljam oziroma kaj je meni bilo obljubljeno pri tem projektu in tega ne morem doseči oziroma novi ljudje ne morejo doseči?

Ne prodajamo nobenih “poslovnih paketov”, ki je nujno treba kupiti, da lahko začneš služiti. Osnovano je na direktni prodaji. Več prodaš, več imaš … res pa, da so tudi provizije na CELOTEN promet. Se pravi če moje stranke nekaj prodajo naprej jaz dobim tudi nekaj malega. Plačan si na celoten promet in ne na ljudi.

Prosim razloži mi zakaj je tole nateg? Po kateri logiki … Kaj sem napisal kar ni res, da bi bil to nateg?

Ljudje mečejo vse v en koš, ker so pac ovce.
Če nekdo prodaja izdelke za tvoje podjetje je pač tvoj prodajalec na terenu.
Če se denar od provizije prodajalcu nakaže in se plačajo prispevki je to ok.
Če se izdajajo računi za prodano je to ok.
Tudi če rabiš več prodajalcev in jih pripeljejo tvoji prodajalci je to ok.

LP

Ejga. Ne še ti prodajati buč. Nauči se temeljev ekonomije. Ne bi bilo slabo.

New Report

Close