Najdi forum

čokoladice

Zivjo
Na začetku mojega pisemca se zahvaljujem Goranu, da tako pridno odgovarja in upam, da si vzame daljše božične počitnice, ker včasih ko vidim, da odgovarja ob polnočnih urah….. huddooooo, no itak tudi jaz imam problem. Velika sem 162 cm s 59 kilogrami in se strašno ne morem odpovedat sladkarijam. Prej ko nisem začela telovaditi jih nisem jedla, vendar zdaj, ko vem da so skoraj prepovedane jih imam najrajši. Nekako mi jih je škoda če jih ne bi pojedla, jih ne privoščim komu drugemu, vendar pa ko jih pojem, bi jih najraje vrgla ven.Nekako ne prenesem napetega trebuha. Včasih pretiravam tudi z ostalo hrano, potem se pa nočem, nikakor pa še nisem šla kar tako bruhat ( že drugače je zoprno).
Hvala
lp

Andi,

Dobro si povedala, da so čokoladice prepovedane… mislim, da za začetek moraš vsaj omejiti količino, ne jesti kar vsepovprek. Če si bila pridna na treningu še ne pomeni, da si si s tem zaslužila čokoladico. Niti slučajno se ne nažiraj tako, da bi potem šla bruhat hrano… to ni hec, zaradi tega lahko imaš kasneje posledice in narediš veliko škode svojemu zdravju.

Pohvalno je da treniraš, ampak zavedaj se da so sladkarije tvoj sovražnik številka ena. Mislim, da ne bi bilo odveeč, da si o tem prebereš članek na moji spletni strani, če ga še nisi.

LP,
Goran

Tudi jaz se zelo tesko odpovem cokoladicam in ostlim hrustljavim stvarem, ki jih je v mesecu decembru povsod prevec. po tretjem porodu sem se zredila mnogo, mnogo prevec. Vsak teden si govorim, da bom shujsala, pa vedno pride kaj vmes, da imam izgovor (enkrat sem zivcna drugic je tako dobro, da ne morem nehati…) Debela dem pa tako, da mi moje obleke izpred dveh let, to je pred zadnjo nosecnostjo niso vec prav oz. ce jih ze lahko oblecem sem v njih kot kaksna safalada. Upam, da se bom kmalu lahko spravila k sebi in zacela zares …hujsati.

pozdravljena eta
Nevem kako naj bi povedla…doživljam prav popolnoma enake stvari, samo da jast ne zaradi nosečnosti, pač pa zato, ker sm enkrat že shujšala in to kar veliko (toliko, da sm se počutila odlično in najbolše) in sedaj vem kak občutek je biti suh in lep. Potem pa sm se zredila mnogo monogo več, kot sem tehtala pred hujšanjem…no, sedaj imam okoli 65 kg in velika sem 168. Hujšati je težko, vendar mislim, da je včasih težje kile obdržati. Jaz sem namreč takoj po tem ko sm doživela idealne kile začela basati v sebe vse kar sem videla…Te ga se bojim, ko bom ponovno hujšala.
lp

New Report

Close