čokolada
a kdo ve resitev kako se odvaditi zasvojenosti s čokolado?
ker moja sestra ne zdrzi 5 min brez nje in je PROV CUDN.
Če vsakič, ko jo prime, da bi pojedla košček, rukne rajši en 0,5 vodke, se bo hitro odvadla.
=)))))))) lol
da best
ji bom predlagala=)))
ej sam pomojem bo res deloval..razen ce se bo mogla se zarad alkoholizma zdravt…hmmm=)
Ja v tem primeru naj pa odpre temo na forumu…
Stambolić je danes umetniško ime Miškolina. Ker sem ravno poslušal dnevnik…
a ob 13h? al kdaj? al na radiu al kje?
Na radiu so nekaj čvekali o njem. Ampak sem takoj preklopil na musko. Ti, mam pa novico za tvojo sestro. A veš, da bodo v Piranu odprli štacuno slavne Čokoladnice iz Olimja. Pelji jo mal na morje…
Ne vem kako ti naj pomagam za sestro:) ker sem ze slisala: zasvojena sem s cokolado… pa tega ne razumem:) ker jaz jem ful redko cokolado. ko se mi zlusta, pojem kako polovico…potem pa doooolgo ne.
ej, a je sestra izpostavljena stresu? mogoce popravni ali kaj podobnega?
jaz jo jem pretirano le ko sem v stresnih situacijah… pred izpiti (matura) se vedno jedla. mogoce kaj takega?
miskolinove nasvete pa raje za sebe obdrzi:) njemu se itak mesa:) mojo sosolko bi kr napil z omako:)
miskolin, da ne bi ki bil vec kaki Stambolić (no ne vem kdo je to sploh…)- ker moras bit miskolin
Ma pozabi Stambolića ( bil je pač en politik iz večne zgodbe o Miloševiču). To je bil bolj local joke z ene druge teme. To da se mi meša pa pogosto res drži. Še posebej če ga vtaknem v kako pobrito in potem mešam in mešam in mešam in mešam.
joj, ne ne, to pa ne.
bjo pretezko ven spravla…bi jo magl kr vn zulect pomojm=)
ka pa baterije???
Mam duracell. Grejo v neskončnost.
To je pa že zasvojenost in potrebuje potrebuje pomoč, če ne lahko pade v depresijo.
Vsakič ko se ji zahoče čokolade, naj počne kaj drugega, samo kaj pa ne vem?
Đe’si Stamboliću, kučko stara!!!!! Kad ja beše kod Tuđota, svi se mi smijali, majku mu ustašku, a sada sam glavni frajar.
Đe’si Stamboliću, kučko stara!!!!! Kad ja beše kod Tuđota, svi se mi smijali, majku mu ustašku, a sada sam glavni frajar.
A sem lahko jaz danes Mesić :))
no pol pa bojda ni panike…samo- kje je konec neskoncnosti???
ggg
Forum je zaprt za komentiranje.