Cmokanje
:*…obema:)
Jaz bi znorel, ne prenašam cmokanja, srkanja, stokanja…
lp
HRIBUC….ma sej veš, a ne…..hribuc,kmet zarukan, k cmoka,prdi,riga pa to….a ne….a ti tud cmokaš…….
joze…js delam vse od tega kar si napisu. Slaba vzgoja, jebi ga! Pac ne mormo bi vsi tolk moderni, pametni, iznajdlivi in sploh in sploh! Aja, pa zenam tut nic ne pomagamo, ampak jo za buco, ce nas ne poslusa, pol se pa rignemo, prdnemo in na roko vrzemo medtem ko jemo…ti si pa pravi moski, ker ji pomagas pri gospodinjskih opravilih (vsaj 15x si ze to povedu, pa mislis, da sen neki iber ales….navadn papak si !!)
Joze…cist premal, je takih kot si ti!
prokleta pijača…….
Mene tudi moti cmokanje, pa naj imam tipa še tako rada! Moti me tudi, če se full baše s hrano ali pa če se full naje pa sploh ni lačen. Pa ne vem zakaj me motijo take bedarije…ampak me ne motijo toliko, da bi mu sploh kaj rekla, ker je brezveze.
takoj ga pusti in najdi koga ki ne cmoka pa ni važno če je grd brez denarja če ima nos kriv pa kosmate noge in brez izobrazbe.
važno da ne cmoka ko bo jedel-seveda na tuje stroške
lep pozdrav
Če si zadovoljna s seksom…potem ni panike. Naj pa za mizo cmoka! :)))Presenečemna sem nad odgovorom…Potem je tvoj izjema, ki potrjuje pravilo…Pa si prepričana, da ti ne tiši ušes skupi, ko sesata? No?
Nočka!
Angel*
ojoj…ajsi…Jože tole pa je pisarija:)) Madonca, si se zjezu!:))
Ej, zaslužiš en velik cmok! Res no!*
Angel*
Hribucccccccccc:)) sej ni tko mislu no? Cmoka tu teb!!! :))LOL
Angel*
sej veš, da si moj, moj…priden, priden!:))
Kaj pa men?? A Angel pa ni uredu?? Madonca, zakaj ženske ne marajo angelov? Hribuc-a veš? Men se sana ne:))
Angel*
Ma kakšen bo šele pri 42-tih…? Bo še sosede motu:))LOL
Angel*
Men tud… pa nej bo to za mizo ali v postelji…
Angel*
Jaz tega tudi ne prenesem…Kaj pa v postelji? A veš, da so ljudje, ki to počno za mizo, isti tudi v postelji …res…Preverjeno!
nočka!
Angel*
Hribuc…kaj pa v postelji? :)) Bi napisu? Dej no? Boš? Zanima me samo…za info…
Cmok! Angel*
Ti pa si usekal nekam mem…totaly! A si ti tak? Tiha voda bregove dere…ej, a seksaš tud na tuj račun? No?
Nočka!
Angel*
hehehe,ne,ne tisci mi uses skupi:)))))).je cist ql:).
Zdej se mi je porodilo vprasanje,namrec tudi pribizno se mi ne sanja kako bi lahko moski cmokal ali karkoli ze,v postelji?No?Da slisim!:))
Forum je zaprt za komentiranje.