Cmokanje
Men gre pa blazno na zivce,ce kdo cmoka kadar je.
Zadnje case opazam,da mi gre fant,s katerim zivim,blazno na zivce zaradi tega.Pa mu recem,in je nekaj casa okej,pol pa spet “jovo na novo”.
Se še komu to dogaja ali jaz pretiravam?
Hehe..ati je mel to navado, da je pri mizi zmeri moril s tem kako kdo je, kako se obnaša…in sem glih zato že skor alergična na to.
Jst ne maram govorit komu kok naj se obnaša in kaj naj dela…to je čist njegova stvar…če me mot se mu/ji pa pač umaknem.
LP, oja
Bella..doma ga niso naučili manir…Ja koliko je pa star? Nikoli ni prepozno. Povej kako pa seksa? Ponavadi-ampak je res-prisezem-na to dam veliko-si kar predstavljam kako bi tip, ki cmoka, pa srka, pa je, kot pujsek-tudi seksal…katastrofa…Izjema je, če je človek res lačen…ampak ful. Napiši! Naj ti ne bo narodno. Zanima me…
lp
Angel*
začni z “bično” terapijo. usakih ko bo zacmokal mu uzem talar pa ga z bičem fajn nalomi, te mu povej zakaj jih je fasov.. po parih “seansah” se bo odvadu…
Ja, ja! Nasilje je pa še kdaj pomagalo. Mogoče pri tebi. So te samo tepli? Ali bi ti bičal druge? Mazosado? Nehi no…
Angel*
:))))))))))))))
ta je še hujši kot HRIBUC…..hočem rečt, da je pravi kmet……butn mu talar u glavo, pa mu reč: dej zgin kmet zarukan, boš ti mene tlele zdele žiučno delu….alo gremo !!!!!!
Angela zanima kako sexa….ta sploh ne sexa, ta fuka kt zmaj…prouzaprou nabija kr ke u tri dni in nočem nič, če zravn kšn jabuk ne žveč, pa cmoka, d kr poka…..pa po moje mu je čist useglih, a je ona dužvela orgazm, al pa ne, sam da si on jajca sprazne, pol pas praša kot je pir….alo baba, prnes pir….
jest ti svetujem da mu reč, naj gre km drugm cmokat, pa nabijat kr ke u tri dni…..
Zivjo!
Hehe kako seksa?Ta je pa dobra:))))!
S seksom sem zadovoljna in je zivo nasprotje od cmokanja pri hrani:).Res!
Ne pravim,da vedno cmoka,samo kadar cmoka mi gre blazno na zivce!Kr fentala bi ga!:).Ne razumem kako se ljudje pri obroku ne znajo kontrolirati…..
Bi se kar strinjala s tem,da so verjetno starsi “krivi” za to,ker ga niso dobro naucili manir.Star pa je 32.
hehehe,da crknes od smeha:)))))))
hihihi,zgleda Jože,da si ornk not padu:))))))))))))
Pomoje je problem že mal tud v tebi… vsakič k sedeta k mizi sam čakaš (magar podzavestno), da bo začel cmokat in pol vedno opaziš in ti gre na živce…. =)
Drgač pa mene moti samo takrat, kadar mam obdobje k mi gre vse na živce… drugače pa sploh ne opazim.
Ej Jože, kaj ti je pa Hribuc kdaj naredu?!? Hribuc je čist uredu.
mhm!
mozno,ja
OPA! PRIMOŽ KJE SI? Saj to je nezaslišano, kako se nekateri izražajo-jajca spraznu. Ne morem verjet, dajte no, saj se da malo drugače povedat, kajne Primož? Malce bolj na kulturnem nivoju.
PRIMOŽ-BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI, BRIŠI,BRIŠI !
Tut mene moti razno srkanje, cmokanje, glasno prežvekovanje…tko da te razumem. Jst ponavadi kr direkt rečem da nej neha…mislim da je pri 32ih dovolj star da bi mogel poznati vsaj osnovni bonton obnašanja med hranjenjem. Kako je šele potem ko gresta kam ven jest…men bi blo ful nerodno da bi moj tip v javnosti cmokal…
Mah ,sej v javnosti ne cmoka,al pa ga ne slism ,da bi,ker je pac đumbus v lokalih:)
Drgac mu pa tut jest recem,da nej neha…..sam me pocas potrpljenje ze mineva…..
navada je železna srajca pravjo…tko da boš očitno mogla imet še veliko potrpljenja z njim, kajti zaenkrat (očitno) še ni naredka…Kaj naj ti rečem – velik potrpljenja ti želim 😉
Meni gre tudi full na živce, če kdo cmoka.
joze….ce je to na mene letel, potem….vse zenske ti cmokajo v familiji…se posebej ko fafajo…js ze vem..pa vsi gasilci v vasi! Ce pa ni na mene letel, ampak nasplosno na hribuce, pa povej naslov, da te mal obiscemo!
CMOK…hribuc!
Forum je zaprt za komentiranje.