Najdi forum

ČLOVEK NE JEZI SE

Zanima me, kakšno je vaše mnenje o oddaji Človek ne jezi se?

Bi se kar pridružila bojkotu plačevanja RTV naročnine.

Tudi gledati ne morem!

GROOOOOOOZA!!!!!!

Meni je pa bila oddaja zelo zelo všeč. Posebno gostje. Čestitam vsem sodelujočim za izvrstno izvedbo. Mogoče bi v prihodnje bilo lahko v njej več šlagerjev. Zelo pogrešam tudi oddaje v katerih je bil voditelj Mito Trefalt. Gospod Trefalt je bil pravi profesionalec. Znal je izvrstno združiti koristno z zabavnim. Mislim da je na svetu le peščica voditeljev tako dobrih kot je bil g.Trefalt. Bravo TV Slovenija, le tako naprej!!

Za nedeljo zvečer pa si Slovenci res zaslužimo kaj boljšega.

Primerjati to skrpucalo z oddajami, ki jih je vodil Mito Trefalt?……Saj ne morem verjet! Me prav zanima gledanost te oddaje, ko se bo ob istem času pojavil Boštjan Romih na konkurenčni TV.

S tem pa ne mislim, da je voditelj oddaje slab. Ideja je pa nemogoča in, če na veterini odleti kakšen preveč zgovoren, bi lahko tudi na TV Slovenija kakšna, ki jo je čas prehitel. Čeprav je MM kar dolgo solidno vodila zabavni program.

Ampak, to je samo moje mnenje in nikogar ne silim, da se z njim strinja, dokler imam jaz v rokah daljinca od svojega televizorja.

Pa lep večer vam želim
Mik

Nič posebnega. Meni je bila najboljša oddaja Res je, pa tudi Mario oz. tiste prej. Ker iger ne maram mi ta ni všeč. Tudi Mariove tiste, ki so imele vmes kviz za potovanje mi niso bile všeč. Mogoče je to zanimivo za igralce, za ostale pa ne.

Za masenje praznega “prostora” ze bo dobr….Tko mislijo tisti, ki skrbe za naso splosno razgledanost in obenem za svoj zep….
LP

A se slučajno da odjaviti RTV naročnino, ker pri nas TV SLO ne gledamo!!!????
Edino še plastična Mišika in Trefalt manjkata, pa bo.

Ce vprasas mene, ki sicer nisem strucko, ti lahko le recem, da ne…
Ali odjavis TV sprejemnik “v kompletu” s programi vred ali pa nic…… Mogoce pa kdo drug ve, za kako foro?
LP

TVS ima ra moje pojme najslabši program, toko v razvedrilnem programu kot v filmih. Boljši od ostalih konkurenčnih televizij so edino v znanstvenih, naravoslovnih… in temu podobnih oddajah. Tudi Marijo ni bil nič boljši od odaje Človek ne jezi se. Najboljša oddaja, ki je pa žal trajala zelo kratek čas je bila PRESODITE. Skratka RTV ni vreden svoje naročnine!!!

Imas prav, le da moras kljub temu lepo narocnino placevati, ce hoces gledati tudi ostale programe, ki so lahko boljsi….Ma tko ti je to. Sej tudi celo CD-jko kupis zaradi ene uspesnice, potem pa vsaj polovico drugih skladb gor pol pocenega grosa ni vrednih….
Imej lep dan! LP

Men se tudi zdi za zjokat. Ena najbolj bednih oddaj, kar jih obstaja!!

Ohhhhhhhhhhhhh GROZNRGA voditelja so izbrali grrrrrrrrrrrrr.
Meni sploh ni všeč človek ne jezi se, grrrrrr me mrzlica.
Naj boljša mi je bila oddaja na pop tv-ju Jonas Milijonar njega sem pa z užitkom gledala, ker je imel fulllll dobre face……..

Dobro je, da si po pestrem vikendu lahko dodobra uredim prebavo.

Mislim,da ima oddaja edino naslov pravilen; ce ti uspe ne jeziti se ob tako bedni razvedrilni oddaji!!
Spominjam se,kako smo uzivali,ko smo igrali pravo igro.Raje poiscimo to in se zabavajno z vnuki. Ne gledam vec in tudi me ne zanima,ce bo kaj kvalitetnejsa…
Pozdrav Ulmi

New Report

Close