ČLOVEK NE JEZI SE
Meni je pa bila oddaja zelo zelo všeč. Posebno gostje. Čestitam vsem sodelujočim za izvrstno izvedbo. Mogoče bi v prihodnje bilo lahko v njej več šlagerjev. Zelo pogrešam tudi oddaje v katerih je bil voditelj Mito Trefalt. Gospod Trefalt je bil pravi profesionalec. Znal je izvrstno združiti koristno z zabavnim. Mislim da je na svetu le peščica voditeljev tako dobrih kot je bil g.Trefalt. Bravo TV Slovenija, le tako naprej!!
Primerjati to skrpucalo z oddajami, ki jih je vodil Mito Trefalt?……Saj ne morem verjet! Me prav zanima gledanost te oddaje, ko se bo ob istem času pojavil Boštjan Romih na konkurenčni TV.
S tem pa ne mislim, da je voditelj oddaje slab. Ideja je pa nemogoča in, če na veterini odleti kakšen preveč zgovoren, bi lahko tudi na TV Slovenija kakšna, ki jo je čas prehitel. Čeprav je MM kar dolgo solidno vodila zabavni program.
Ampak, to je samo moje mnenje in nikogar ne silim, da se z njim strinja, dokler imam jaz v rokah daljinca od svojega televizorja.
Pa lep večer vam želim
Mik
TVS ima ra moje pojme najslabši program, toko v razvedrilnem programu kot v filmih. Boljši od ostalih konkurenčnih televizij so edino v znanstvenih, naravoslovnih… in temu podobnih oddajah. Tudi Marijo ni bil nič boljši od odaje Človek ne jezi se. Najboljša oddaja, ki je pa žal trajala zelo kratek čas je bila PRESODITE. Skratka RTV ni vreden svoje naročnine!!!