Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Clear blue…. Pomoč prosim

Clear blue…. Pomoč prosim

nič se sekirat glede tako zgodnjih spontanih splavov…baje če z zarodkom ni vse vredu, telo samo poskrbi za SS…tako da je že bolje tako…
se bo že prijelo zaprav :)))

srečno Dunja

Če ima katera izkušnje s tem….sem si naredila FS test in je najprej pokazal 2 črtici, kasneje samo 1????? Zakaj v navodilih piše,da ne odčitati rezultata po 10 min.???? To mi je malo čudno…:)
Lepo bodite….

pozdravljeni neredila sam clear blue test in mi je pokazalo prvo u kenci za rezultata ,,+,,pa zatim u kontrolnoj okenci ,,l.dali je to uredu , l.p

ernrsa, če je u redu ne vem, ker ne vem ali si plusek pričakovala ali ne! Ampak glede na rezultat si nosečka- čestitam! Tista navpična črtica ti pa pove da je test “veljaven”! Drugače so pa v škatlici tudi navodila na listku, le skrita so na dnu škatlice, tam piše vse.

Živjo!!!

Imam eno vprašanje:))zanima me če se je že kateri zgodilo, da je naredila test clear blue in se ji je v okencu kjer je + pokazal +,ampak je bila navpična črtica tanka in ne tako izrazita vodoravna pa normalna??ker mi je v lekarni rekla da najbrš to je nosečnost,saj črtica je,čeprav ne tako vidna,sama pa nisem bila prepričana…sem kupila digi clear blu in spila veliko vode,da sem lahko naredila test kar se je dalo hitro, ki pa je pokazal -!!sedaj pa sem v še večjem dvomu kaj naj bi to pomenilo!!!

lp

lahko je pokazal – ker je bilo še prezgodaj in ni bil prvi urin, pri meni je isto CB pokazal vodoravno normalno in navpično čisto bledo in nisem noseča 🙁

Pri navodilih clear blue jasno piše, da če je črtica in je viden + , da je nosečnost ne glede na to ali je debela zelo močno vidna ali tanka, celo slike so prikazane v navodilih.

Drugače pa je najbolje test delat s prvim jutranjim urinom ker dlje časa stoji v mehurju, sploh na začetku prve dni izostanka m ko še ni v urinu toliko hormona. Tako da je normalno da je po tem ko si pila veliko vode in lulala v roku 1h ali 2 bil test -.

ej punce ful hvala…bom čez nekaj dni ponovila test z jutranjim urinom in videla kaj bo pokazalo…;)))lep dan

Nikoli se ne pije veliko vode pred testom. Če test delaš sredi dneva, je potrbno omejiti vnos vode, da ne razredčiš vsebnosti nosečniškega hormona.

evo punce nardila dans se en test clear blue…po dveh dneh zaostanka menstruacije..pa se mi je pokazu – , brez kakršne koli navpične rahle črtice tako kot 23ga novembra ko sem delala prvega kjer se mi je pokazala tanka navpična črtica( + )!!!se je kateri že to naredilo???zdj pa sploh nevem kaj naj bi!!!najbolše da par dni še počakam, če dobim menstruacijo????lep dan

Tanka navpična črtica je lahko tudi samo evaporacijska, kar pomeni “lažno” pozitiven rezultat, kar se ti je nekako tudi potrdilo s ponovnim negativnim testom.

First sign je pa že večim pokazal napačno (negativno).

New Report

Close