Clear blue…. Pomoč prosim
Živjo!!!
Imam eno vprašanje:))zanima me če se je že kateri zgodilo, da je naredila test clear blue in se ji je v okencu kjer je + pokazal +,ampak je bila navpična črtica tanka in ne tako izrazita vodoravna pa normalna??ker mi je v lekarni rekla da najbrš to je nosečnost,saj črtica je,čeprav ne tako vidna,sama pa nisem bila prepričana…sem kupila digi clear blu in spila veliko vode,da sem lahko naredila test kar se je dalo hitro, ki pa je pokazal -!!sedaj pa sem v še večjem dvomu kaj naj bi to pomenilo!!!
lp
Pri navodilih clear blue jasno piše, da če je črtica in je viden + , da je nosečnost ne glede na to ali je debela zelo močno vidna ali tanka, celo slike so prikazane v navodilih.
Drugače pa je najbolje test delat s prvim jutranjim urinom ker dlje časa stoji v mehurju, sploh na začetku prve dni izostanka m ko še ni v urinu toliko hormona. Tako da je normalno da je po tem ko si pila veliko vode in lulala v roku 1h ali 2 bil test -.
evo punce nardila dans se en test clear blue…po dveh dneh zaostanka menstruacije..pa se mi je pokazu – , brez kakršne koli navpične rahle črtice tako kot 23ga novembra ko sem delala prvega kjer se mi je pokazala tanka navpična črtica( + )!!!se je kateri že to naredilo???zdj pa sploh nevem kaj naj bi!!!najbolše da par dni še počakam, če dobim menstruacijo????lep dan