Clear blue…. Pomoč prosim
Pozdravljene!
Upam, da me ne bo katera odgnala, ker vem da je to že x- krat prežvečeno, pa vseeno vas prosim za mnenje če imate mogoče izkušnje.
Pred 4 meseci sem imela v 9 tednu ss, sedaj po dolgem času mi M zamuja 1 dan in sem včeraj naredila clear blue test, ki mi je takoj pokazal močno modro črtico, kjer bi naj bil plus, ampak je tanka oz ni tako odebeljena, se pa zelo dobro vidi, ampak me bega ker je tanka…. No danes sem doma našla še en test, ki sem ga imela v omari (first sign duo) in ga naredila pa mi ni pokazal nič??
Kako je to mogoče??? Ali vam je CB že kdaj zatajil?
Ali ima katera takšno izkušnjo?
Lp, Dunja
http://si.synlab.de/ jaz sem dala kri čez 2 ure poklicala in dobila razultat! Sicer pa če je CB pokazal + potem ti lahko čestitam!
Jaz sem delala tudi 2 testa naenkrat in sicer CB, ki je pokazal rahel plus in potem še tisti listič, ne vem ali je bil FS ali BC uglavnem na listku pa je bila samo 1 črtica, čez 2 dni ponovila CB in je spet pokazal lep + in sem bila noseča!
Pozdravljene!
No, da vam povem izid: naredila sem še en test in se je takoj pokazala črtica, nato sem dobila krvavitev in je nosečnost propadla. Potem sem test naredila ob krvavitvi in se je + videl samo še malo, nato še enkrat po krvavitvi in ni bilo več pluska. Tudi ginekologinja mi je rekla da je to pogosto in tako rekoč normalno, ampak to je že moj drugi SS v 5 mesecih, prvi v 9. tednu, drugi pa po pozitivnem testu 🙁 🙁 🙁 🙁