Clear blue
Lea
Hvala ti za prijazne besede.Samo na kratko bom povedala ti, če si dobila nezaželjeno menstruacijo nisem jaz tukaj kriva, da nad mano kuhaš jezo.Saj bog ima za vsakega šibo pa tudi za tebe zato se ti pa maščuje, ker si taka. V tem pogledu kaj pišeš. Tebe pa res ni treba vspodbujati, ker želiš drugim slabo ali pa po domače povedano predvemi pa (MENI) Saj bogec ve kaj treba delati z takšnimi brezčutnimi ljudmi.
TAKO JE PAČ TAKOOOOOOOOOOOOO!!!
Marelica, kaj ti pa je. Saj si ti začela in se neprimerno obnašala do Lee. Preberi si še enkrat tole in se malo zamisli.
“Lea
Take kot si ti zame ne obstajajo nisi vredna, da ti odgovorim samo to, da te ignoriram.”
Tega pa res nisem pričakovala. Mislila sem, da drugi pretiravajo, samo veš kaj!
Kako lahko pričakuješ, da bodo ljudje prijazni do tebe, če pa si ti neprijazna do drugih.
Da Sandra mislim, da je res . Najhujše je šlo mimo. Iskreno povedano, bile so solze, pa pol razočaranje, no pol pa sem stisnila k sebi svojo punčko in se potolažila, saj imam njo. V najslabšem primeru bo pač edinka, toda to še ne pomeni, da sem se predala. Z možem se bomo podala na počitnice , kjer se ne bova obremenjevala s tem, pa tudi drugače, si mislim, saj imam čas , saj sem stara šele 28 let.
Kako pa kaj s tabo, a se tudi ti trudiš zanositi, ker vidim , da si mi bila predana pri mojih postih in sploh te je skrbelo za moj lažni alarm.
Oglasi se še kaj, saj je ta tema čisto zamrla, lahko bi se pogovarjale (vabljene vse) o svojih neuspelih dveh modrih črticah.
Lea
Ja pri meni je drugače. Nimam še otrok, stara sem 33 let, dva krat sta bili dve črtici, vendar se je vedno končalo s spontanim splavom. Imam ljubečega moža, tako da tudi v najhujših travmah nisem sama. Verjetno bosta pri meni dve črtici možne šele pozimi, saj po spontanem splavu potrebno malo počakat ( da se maternica “obnovi” 2.3 cikluse, sploh pa preden dobiš menstruacijo traja…)
Živijo!
Zanima me, če katera ve, če jemanje klomifena res povzroča ciste. Mislim, da nimam ovulacije (nisem pa čisto prepričana). Moja ginekologinja mi je rekla, da naj počakam pol leta in da mi bo to zdravilo predpisala potem, jaz pa sem blazno nestrpna in nikakor nočem čakati tako dolgo. Kupila sem CLEAR PLAN in ta mesec ni nič pokazal.