Clear blue
Moje današnje poročilo;
Danes naj bi bil en dan zaostanka, kot že veste sem 20.08 torej predvčerajšnjem naredila test in mi je pokazal negativno, nekoliko sem bila razočarana, ker je upanje padlo, toda to naj mi bo šola, ker sem bila neučakana. Lahko da sem noseča, pa sploh ne vem, saj sem se sedaj odločila, da ne bom delala testa do 35.dneva ciklusa. Torej še pet dni. Nikoli mi ni zaostala M., vedno imam na 29 dni.
Je pa nekaj, ti dnevi se mi vlečejo kot še nikoli, toda moram ustrajati, da ne bom več lažno al pa ne lažno razočarana.
Seveda vam sporočim ! Vsekakor boste vi prvi, kateri boste zvedeli veselo novico.
Lea
Bravo soncnica!
Zadnje case veliko spremljam teme o nosecnosti, Clear Blue testih in take stvari. Pregledujem tudi dva (ameriska) foruma na temo neplodnosti reci moram, da delajo teste za Beta HCG (nosecnostni hormon) tudi vec kot 5 dni pred pricakovano menstruacijo.
Lea, drzim pesti! Prav na omenjenih forumih sem se prepricala, da testi za domaco uporabo vcasih niso prevec zanesljivi, ceprav je meni pokazal pozitivno ze prvi dan izostale menstruacije.
Pozdrav
Ursa
Tudi jaz bom malo zašla iz prvotne teme. Sončnica, če te zanima kako izračunati plodne dneve, je tukajle ena luštna spletna stran … http://www.babiesonline.com/pregnancy/planner/content.asp
Lea, malo sem vskočila vmes, upam, da ne zameriš … sicer pa sporoči kakšen bo rezultat … držim pesti.
Lp, Barbara.