Clear blue
Danes naj bi dobila menstruacijo oz. bi jo morala dobiti nekje sredi noči (zmeraj je tako, ker jo imam redno na 29 dni), pa je še ni, vem pa da tudi nestrpnost lahko povzroči zaostanek, a meni se tako fajn zdi, da je še nimam. Vsaj upam lahko, ful ste me potolažile. Tako srečna bi bila, če bi mi pokazal dve črtici, pa še dete doma, ki je staro 4 leta bi bilo presrečno, če bi dobilo bratca ali sestrico.
Vaša lea !
Tudi jaz si želim tega, čeprav z fantom poskušava “narediti dojenčka” že pol leta nama ne uspeva. Tudi morje mi ni nič pripomoglo. Vedno bolj me se grizem z vprašanjem če sem sploh plodna – ne vem od kod mi to, ampak niti pomsiliti ne morem. Upam in želim ti lea, da se menstruacija v nekaj mesecih sploh ne bi pojavila, zase prav tako upam.
Držim pesti
Draga Marelica, upam da se ne boš zopet užalila, ampak opažam, da neprestalno pogrevaš stare teme in vedno zaideš oz. tako kot ti rečeš skreneš s teme,
naj te spomnem tema je o nosečniškem testu, če bi rada kaj povedala si odpri svojo temo npr. “Le zakaj me vsi sovražite” .
Pa brez zamere al pa tud, sej ni važno.
Lea