Najdi forum

Imam eno vprašanje in sicer če je že kakšni od vas pokazal test negativno , ker ste le tega uporabili prezgodaj. Namreč en dan pred pričakovano menstruacijo. Imam občutek , da sem noseča, ker pa sem bila neučakana, sem ga uporabila en dan prej. Upam, da je lažno negativen, prosim potolažite me.

Lea

Moji prijateljici je pokazal negativno, ko ga je uporabila tisti dan, ko bi morala dobit menstruacijo.

Čez dva dni je test ponovila in takrat je bil pozitiven!

Ker si očitno na trnih v pričakovanju otročka ti želim, da bi se ti pokazali obe črtici!

hvala

Draga Lea!

Tudi jaz sem bila nestrpna in sem zato naredila test prezgodaj. Bil negativen. Vsa tresoča in razbijajočega srca sem ga ponovila čez dva dni in je bil pozitiven. Sedaj imam krasno malo dojenčico. Držim pesti za dve črtici!

Lep pozdrav, Vesna.

Ker sem bila neučakana glede rezultata, sem test delala že 26.dan ciklusa, menstruacije imam redne na 30 dni, se pravi 4 dni pred pričakovano menstruacijo in je bil test že pozitiven.
Enako je bilo pri moji sestri.
Želim ti, da bi se ti pokazale obe modri črti, držim pesti!
Lep pozdrav,
Maja

Tudi meni je pokazal negativno, ker sem ga uporabila prezgodaj in to dvakrat:))).

Lea

delala sem test 32.dan (ciklus na 30 dni) in test je bil negativen. 34. dan je bil pozitiven. Veliko sreče

Špela

Danes naj bi dobila menstruacijo oz. bi jo morala dobiti nekje sredi noči (zmeraj je tako, ker jo imam redno na 29 dni), pa je še ni, vem pa da tudi nestrpnost lahko povzroči zaostanek, a meni se tako fajn zdi, da je še nimam. Vsaj upam lahko, ful ste me potolažile. Tako srečna bi bila, če bi mi pokazal dve črtici, pa še dete doma, ki je staro 4 leta bi bilo presrečno, če bi dobilo bratca ali sestrico.

Vaša lea !

Držim pesti zate.

Tudi jaz si želim tega, čeprav z fantom poskušava “narediti dojenčka” že pol leta nama ne uspeva. Tudi morje mi ni nič pripomoglo. Vedno bolj me se grizem z vprašanjem če sem sploh plodna – ne vem od kod mi to, ampak niti pomsiliti ne morem. Upam in želim ti lea, da se menstruacija v nekaj mesecih sploh ne bi pojavila, zase prav tako upam.

Držim pesti

Hay,
tudi jaz imam en kup tezav s tem, da bi imela dojencka.Spela – kaj pa pregledi?

LEA – drzim ti pesti!!!!! Vedi pa, da ce ne ta mesec pa naslednji.
lp

jest sem bila noseča dva tedna čez pričakovano menstro, pa mi je test pokazal negativno. Nato sem imela splav, po 2 tednih pa je pokazal pozitivno…kaj naj rečem?

jest

Pozdravljene
Jaz isto imam težave, da dobijem dojenčka upam, da bom ugotovila kar kmalu še ta mesec mislim, da v pozitivnem smislu. Saj imam zelo veliko upanje držite pesti tudi zame konec meseca bom videla.
Lep pzdravček marelica

Marelica zivjo!

Zanima me ali si sla po kuzka?

Pregled krvi opravijo 42.dan od zadnje menstruacije. Tudi tukaj sem bila neučakana, nisem poslušala in šla 40. dan, pa ni pokazal (42. pa brez problema). Clear blue je zelo zanesljiv, vendar se mora ciklus res obrniti, ne sme biti prezgodaj.

Marelica, tudi zate držim pesti!

Draga Jana
Sem klicala po telefonu Katjo in jo nisem dobila saj sem ji jaz pustila mojo število tel. Še nimam kužka rada pa bi ga imela.
Oprosti Jana tako sem ponovno razočarana, da ne morem verjeti preberi pod OBVESTILO,
.
LP marelica

Živjo Špela hvala ti , ko si mi razložila a veš sedaj sem pa v transu, ker ne morem verjeti kaj folk piše pod mojm nickom.
Lepo te pozdravlja marelica

Ja, nosečnostni hormon HCG ostaja dalj časa v telesu tudi po splavu, celo en mesec ali več.

Draga Marelica, upam da se ne boš zopet užalila, ampak opažam, da neprestalno pogrevaš stare teme in vedno zaideš oz. tako kot ti rečeš skreneš s teme,
naj te spomnem tema je o nosečniškem testu, če bi rada kaj povedala si odpri svojo temo npr. “Le zakaj me vsi sovražite” .

Pa brez zamere al pa tud, sej ni važno.

Lea

New Report

Close