Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Claritine

Claritine

Spoštovani!

Zaradi alergij (testi niso pokazali alergije, teče mi iz nosa in dobila sem tudi izpuščaje po obrazu)jemljem Claritine 1 tbl. na dan zvečer. Ker mi ne pomaga, bi mogoče lahko vzela 2 tableti. Če bi lahko vzela dve tableti, kako naj vzamem 2 naenkrat ali razdeljeno preko dneva.
Hvala za odgovor in lep vikend.

Spoštovani!

Lahko vzamete dve tableti, skupaj ali ločeno. za nos bi mogče poleg tablet bolj pomagal ustrezen sprej?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Imam tudi spray Livostine (ne vem če sem točno napisala)vendar ga uporabljam samo ko je stanje neznosno, ker mi precej izsušuje sluznico.
Poleg tega pa so se mi še pojavili izpuščaji okrog nosa in okrog ust in okrog očes. Tudi za oči (se mi solzijo in imam otečene veke nad in pod) sem imela kapljice, vendar mi je zdravnica rekla, da jih ne smem uporabljati več časa. Claritine tablete mi povzročajo tudi nervozo ali se strinjate z mano? Bi mi vi predlagali morda kaj drugega?

Spoštovani!

Čeprav načelno med njimi ni razlike, lahko poskusite za nekaj časa uporabljati drug antialergik in morda tudi kakšen drug sprej, nato pa greste spet na preskušena zdravila.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close